Lätkätuplaus: Keskiviikkona jatketaan hyvää flow’ta

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus eteni tiistain täydellisesti, sillä kaikki neljä kohdetta paukkuivat oikein jopa melko vaivattomasti. Tänään jatketaan!

Pelikuponki #1:

Lokomotiv Jaroslavl – Dinamo Minsk

Lokomotiv hävisi viime pelin Valko-Venäjällä numeroin 4-2, mutta ottelusarja on edelleen joukkueen hyväksi voitoin 3-1. Minsk onkin edelleen lähes toivottoman tilanteen edessä ja nyt matka käy vielä vieraspeliin. Lokomotiv on joukkueista selvästi parempi ja kotietu kääntää entisestään vaakakuppia. Tätä peliä kotijoukkue ei enää häviä, vaan sarja pistetään poikki kotiyleisön edessä. Lokomotiv ML löytyy ekasta tuplauslapusta.

Mora – Björklöven

Ruotsin HockeyAllsvenskanissa runkosarjan voittoon paineleva Mora pelaa viimeiset pelit ilman panosta ja se varmasti näkyy varsinkin puolustuspäässä. Viimeinen rutistus on varmasti poissa ja loukkaantumisia vältellään. Tämä tarkoittaakin varmasti viihdyttävää ja maalirikasta ottelua. Vierasjoukkue Björklöven on tiukan paikan edessä ja joukkueen asenne on varmasti kunnossa. Moralla riittää varmasti energiaa hyökkäämiseen, joten maaleja nähdään. Valinta on over 4,5.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Djurgården – Växjö

Djurgården on tehnyt Ruotsin SHL:ssä toiseksi vähiten maaleja, sillä ainoastaan Leksands on osunut vähemmän. Växjö puolestaan on yksi sarjan vähiten maaleja päästäneistä joukkueista. Molemmilla riittää hurjasti panosta, koska Djurgården taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta, kun taas Växjö on menossa kohti runkosarjan voittoa. Panokset ja ennakko-odotukset povailevat vähämaalista ottelua.

Tampa Bay – Carolina

Keskiviikon laput kruunaa Tampa Bayn ja Carolinan välinen ottelu. Vierasjoukkue Carolina on hävinnyt kahdeksasta viime pelistä peräti seitsemän. Varsinkin maalinteko on ollut todella tuskaista eikä osumia meinaa syntyä millää. Tampa Bay on saanut kriittisellä hetkellä pelinsä jotenkin toimimaan ja joukkue elättelee mahdollisuuksia pudotuspelipaikasta. Carolina kärsinee jälleen yhden tiukan tappion, joten laitamme lapulle alle 6,5 maalia.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!