Lätkätuplaus: Kolmanteen päivään lähdetään undereilla

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus eteni ilman ongelmia tiistaina, kun Omsk hoiti oman leiviskänsä ja TPS:n ottelu oli vähämaalinen, kuten me povasimmekin. Kolmanteen päivään on kaivettu pari underia, joista toinen tulee SHL:stä ja toinen KHL:stä.

Lätkätuplaus:

HV-71 – Karlskrona

Vierasjoukkue Karlskrona on päästänyt selvästi vähiten maaleja SHL:ssä, sillä omissa on kolissut 19 otteluun vain 31 kertaa. Vaikka Karlskrona onkin sarjassa kolmantena, niin joukkue on myös tehnyt kolmanneksi vähiten maaleja koko sarjassa. Tuskin tänäänkään verkot hulluna heiluvat, sillä HV-71 on päästänyt kolmanneksi vähiten maaleja koko SHL:ssä. Myös joukkueiden edelliset ottelut ovat olleet todella vähämaalisia, joten trendi jatkuu myös tänään. Lapulle alle 5,5 maalia.

Jugra – Admiral Vladivostok

Jugran pelit ovat olleet poikkeuksetta viime aikoina todella vähämaalisia kamppailuita, joissa voitto on ratkennut yhden maalin erolla suuntaan tai toiseen. Kotipeleissä Jugra on tehnyt vähemmän maaleja kuin selvänä sarjajumbona oleva Novokuznetsk, joten mistään hyökkäysvoimaisesta joukkueesta ei voida puhua. Vierasjoukkue Vladivostok on ollut heikossa vireessä viime aikoina eikä lukuisat loukkaantumiset ainakaan helpota savottaa. Myös tästä on odotettavissa erittäin tiukka vääntö, jossa maalit jäävät vähiin. Saletti alle 5,5 maalia.

1

Coolbetin 150€ bonus talteen!