Lätkätuplaus: Tuplauksen kolmas päivä on Karkki-Keskiviikko

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus painelee edelleen täydellä höökillä eteenpäin, koska keskiviikkonakin voimassa on vielä kaikki viikon kolme lappua.

Pelikuponki #1:

TUTO – Kiekko-Vantaa

TUTO nappasi Vantaalta viime ottelussa pakkovoiton ja kavensi välieränsarjan tilanteeksi 1-3. Nyt Kiekko-Vantaalla on toinen mahdollisuus katkaista ottelusarja ja edetä finaaleihin. Panosten ollessa näin valtavat, niin riskitasot automaattisesti putoavat. Näin ollen myös maaleja tullaan näkemään selvästi vähemmän. Edellinen kamppailu päättyi underiin ja myös tänään edessä on vähämaalinen ottelu. Valintamme on alle 5,5 maalia.

KalPa – JYP

KalPa ja JYP pelaavat ensimmäiset ottelunsa Liigan välierissä. JYP kaatoi värikkäiden vaiheiden jälkeen puolivälierissä HPK:n, mutta joukkueen pelaaminen ei ollut vielä mitenkään finalistin tasoista. Varsinkin joukkueen maalivahti Juho Olkinuora haparoi monessa ottelussa ja päästi selvästi liikaa helppoja maaleja. Todennäköisesti myös tänään JYPin verkko heiluu, kun kiekkokontrollia tahkoava KalPa painaa pitkiä hyökkäyksiä.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Visby-Roma – Troja/Ljungby

Allsvenskanin nousukarsintoja johtava Troja/Ljungby matkustaa viimeisenä olevan Visby-Roman vieraaksi. Kotijoukkue on kerännyt viidestä kamppailusta ainoastaan kolme pistettä, kun taas Trojan vastaava saldo on 12 pistettä. Vierasjoukkue on selvä suosikki tässä kamppailussa ja tulee jatkamaan voittojen tiellä.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #3:

Buffalo – Montreal

Viiden ottelun voittoputkessa oleva Montreal matkustaa Buffalon vieraaksi NHL:ssä. Kotijoukkueella on alla kolme tappiota ja kausi tulee päättymään runkosarjaan. Sen sijaan Montreal painelee tyylikkäästi pudotuspeleihin ja saattaa olla myös yksi tosipelien mustista hevosista. Vierailijoiden materiaali on selvästi parempi ja pelaaminen on hyvällä mallilla. Montreal tuleekin ottamaan seitsemännen peräkkäisen voiton.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!