Lätkätuplaus: Tiistain kova kolmikko – Zug, Ufa ja Tappara lapuille

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus käynnistyi maanantaina täydellisellä tavalla, sillä jokainen pelattu kohde tuli kauniisti kotiin. Ainoastaan jään sulaminen NHL:ssä latisti tunnelmia.

Pelikuponki #1:

Tappara – Lukko

Lukko koki viime kierroksella totaalisen sulamisen, sillä 7-3-johto HPK:ta vastaan vaihtui 7-8-tappioksi. Onko raumalaisjoukkue saanut nollattua viime pelin vai vieläkö päätöserän romahdus kummittelee mielessä? Fakta on kuitenkin se, että lähtökohdat tiistain otteluun ovat todella heikot. Tappara saa kokoonpanonsa takaisin maajoukkuereissulla olleet Henrik Haapalan ja Jani Lajusen, joten palikat kotijoukkueella on kunnossa. Tässä ottelussa on vain yksi suosikki ja se on Tappara. Varma kotivoitto.

Servette – Zug

Zug on voittanut edellisistä 11 ottelusta peräti kymmenen ja joukkueen tekeminen näyttää erittäin hyvältä. Zug on selvästi tästä kaksikosta se parempi joukkue ja vierailijoiden vire kääntää entisestään vaakakuppia sinne suuntaan. Haetaan tähän otteluun Zugin moneylines-voitto.

Kerroin joudutaan tähän lappuun laittamaan hieman normaalia suuremmaksi, sillä viime yönä peruttu Carolinan ja Detroitin välinen ottelu löytyi tuplauskupongilta. Mitätöinti tarkoitti eilen voiton pienemistä, joten puuttuvat eurot haetaan tällä lapulla takaisin.

zug

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Slovan Bratislava – Salavat Ufa

Kotijoukkue Slovan Bratislava on toivottoman tilanteen edessä. Joukkueen pelaajat eivät ole saaneet palkkaa tällä kaudella laisinkaan ja joukkueessa vallitseekin melkoinen lakkohenki. Myös isäntien sairaslista on valtaisan pitkä eikä viimeisten otteluiden tuloksetkaan ole tuoneet helposta slovakialaisjoukkueeseen. Salavat Ufa on materiaaliltaan selvästi kovempi ja sekasortoisesta Slovanista ei pitäisi olla vastusta illan pelissä. Ufa on saanut myös sairastuvalta helpotusta, sillä joukkueen tärkeimpiin hyökkääjiin kuuluva Igor Grigorenko palasi takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Kaikki tekijät viittaavat Ufan vierasvoittoon.

slovan

Coolbetin 150€ bonus talteen!

PS. Coolbetin joulukalenterissa on tarjolla tänään kahden hengen matka jääkiekon MM-kisoihin. Mukaan kisaan pääset TÄSTÄ LINKISTÄ!