Lätkätuplaus: Kärppien kautta tuplausviikko käyntiin

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus laitetaan maanantaina vauhtiin yhdellä varmalla lapulla sekä yhdellä erittäin varmalta haisevalla tasurilla.

Pelikuponki #1:

Slovenia – Puola

Olympialaisissa pirteästi esiintynyt Slovenia hävisi 1. divisioonan MM-kisoissa ensimmäisen pelinsä Iso-Britannialle ja se oli suorastaan karmea farssi joukkueelta. Tänään Slovenia on jo käytännössä pakkovoiton edessä, kun vastassa on jälleen pari astetta heikompi Puola, joka kärsi eilen 1-3-tappion Italialle. Slovenia on tässä matsissa selvä suosikki ja tulee nappaamaan kamppailusta voiton.

Tappara – Kärpät

Kärpät on yllättynyt Liigan finaaleissa kaikki, sillä joukkue on vienyt kaikki kolme ottelua nimiinsä. Eihän tässä voi enää mitään muuta kuin luottaa oululaisiin myös tänään, sillä Kärpistä on tarjolla niin maittavia kertoimia. Lähdetään kuitenkin varovaisesti liikkeelle ja painetaan lapulle X2.

KERTOIMIIN!

Pelikuponki #2:

Columbus – Washington

Columbuksen ja Washingtonin välinen ottelusarja on tilanteessa 2-3. Näin ollen Washington pääsee ensimmäistä kertaa kokeilemaan sarjan katkaisua vieraskaukalossa. Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet äärettömän tasaisia, sillä viidestä ottelusta peräti neljä on mennyt jatkoajalle. Voikin hyvällä syyllä todeta, että myös tänään kamppailusta muodostuu hurja jännitysnäytelmä ja marginaalit ovat pieniä. Jatkoaika on hyvin mahdollinen myös tänään, joten lähdetään rohkeasti sillä mukaan tuplaukseen.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!