Lätkätuplaus: Liiga isossa roolissa tapaninpäivänä

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus lähtee käyntiin räväkästi, sillä maanantai pitää sisällään ison kattauksen muun muassa Liiga-kiekkoa, joten valinnanvaraa löytyy.

Pelikuponki #1:

HPK – Ilves

HPK saa sairastuvalta tärkeitä miehiä, kun muun muassa Oula Palve ja Janne Lahti palaavat askiin. Kotijoukkueen pelaaminen on pysynyt tasaisen laadukkaana eikä heikkoja iltoja ole matkan varrelle sattunut. Ilves joutuu rimpuilemaan kapealla materiaalilla ja voittojen eteen tarvitsee tehdä järkyttävä määrä työtä. Maanantaina vastus on kuitenkin liian kova ja HPK nappaa kamppailusta voiton.

Kanada – Venäjä

Tätä valintaa tuskin tarvitsee paljoa perustella, sillä kotikisoihin tuleva Kanada on liikkeellä täysin ylivertaisella materiaalilla ja varsinkin Dylan Strome johtama hyökkäys on karmean kova. Strome teki viime kaudella 56 ottelussa 111 tehopistettä, joten voidaan puhua melkoisesta pistenikkarista. Venäjä jää jalkoihin tässä kamppailussa auttamatta, joten laitetaan lapulle kotivoitto.

11

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

Pelicans – SaiPa

SaiPa on sarjan toiseksi huonoin vierasjoukkue eikä paljoa ole luvassa tänäänkään. Pelicans kaatoi ennen taukoa tyylikkäästi KalPan kotikaukalossa numeroin 4-0 ja sama jatkuu tänään. Lahtelaisjoukkueen peli on myrkkyä SaiPalle ja lahtelaisyleisö juhlii.

Leksands – Luleå

Leksands on tehnyt selvästi vähiten maaleja SHL:ssä, sillä 27 ottelussa verkot ovat heiluneet 47 kertaa. Luleåkaan ei ole maaleilla juhlinut, mutta myös oma maali on pysynyt siedettävän puhtaana. Onkin odotettavissa, että joukkueet tuskailevat maalinteon kanssa myös tänään ja maalimäärät jäävät vähäisiksi. Laitetaan lapulle alle 5,5 maalia.

11

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!