Lätkätuplaus: Liiga-kierrokselta tiistain tuplauslappu

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus joutui toteamaan jälleen maanantain vaikeuden, mistä syystä homma jatkuu ainoastaan yhdellä lapulla tiistaina. Se kuitenkin riittää, kun touhu viedään maaliin asti.

Lätkätuplaus:

Lukko – Kärpät

Lukko on kolmen ottelun voittoputkessa ja suurin syy siihen on parantunut puolustuspeli. Myös Kärppien tulokset ovat parantuneet ja varsinkin maalivahti Jussi Rynnäs on suorastaan huimassa vireessä. Rynnäs on pitänyt läpi kauden Kärppiä mukana peleissä, joten siihen homma ei kaatua. Raumalla on odotettavissa vähämaalinen kamppailu, joten pistetään lapulle alle 5,5 maalia.

SaiPa – KalPa

SaiPa on valunut sarjataulukossa jo toiseksi viimeiseksi ja paikka pudotuspeleissä alkaa karkaamaan jo kauemmaksi. Sen sijaan KalPa on jatkanut hurjaa menoa läpi kauden ja onkin sarjataulukossa toisena. Kuopiolaisjoukkue on hävinnyt ainoastaan kuusi peliä tällä kaudella varsinaisella peliajalla. KalPalla on alla mykistävä 6-0-voitto Ässistä ja sama putki jatkuu tänään. Lapulle X2.

11

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Sivuillamme on käynnissä myös kisa ensi yönä pelattavaan Pikkuleijonien peliin. Veikkaa ottelun avausmaalin syntyaika ja voit voittaa 25€ pelirahaa Coolbetille. TÄSTÄ KISAAN!