Lätkätuplaus: Liigaa ja NHL:ää toisen päivän lapuille

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus painoi yhtä vaille täydellisen suorituksen maanantaille, sillä ainoastaan Lokomotivin tappio suttasi yhden lapun pieleen.

Pelikuponki #1:

Sport – Lukko

Sport ja Lukko iskevät yhteen todellisessa kuuden pisteen ottelussa, sillä kumpikin taistelee vielä tiukasti kymmenen joukkoon pääsemisestä. Häviö tästä ottelusta tarkoittaisikin isoa kolausta haaveille, koska häntäpään tilanne on niin armottoman tiukka. Panokset vaikuttavat vääjäämättä peliesitykseen ja virheitä vältellään. Tämä tarkoittaa vähämaalisia ottelua ja me tartumme kiinni. Alle 5,5 huudettu.

SaiPa – Ässät

Tuplan toinen kohde tulee myös Liigasta, kun SaiPa isännöi Ässiä Lappeenrannassa. SaiPa tyhjeni totaalisesti siirtoikkunan aikana ja se on näkynyt myös tehoissa. Joukkue on onnistunut iskemään viiteen viime peliin ainoastaan neljä maalia. Puolustuspelaaminen on sentään sujunut eikä omissa ole kilissyt hirveän montaa kertaa. Ässät on yksi sarjan vähämaalisimmista joukkueista, joten Kisapuistossa ei maaleilla juhlita.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Skellefteå – Färjestad

Skellefteå on päästänyt kotipeleissä vähän maaleja, sillä 22 ottelussa omiin on kolissut vain 44 maalia. Myös Färjestad on vieraissa pelannut vähämaalisia kamppailuita ja varsinkin viime aikoina homma on kulkenut mallikkaasti. Ottelu on kahden kovavireisen joukkueen kohtaaminen, joten puolustuspäät ovat kunnossa. Myös tähän lähdetään underilla liikkeelle.

Florida – Carolina

Päivän tuplauksen kruunaa Floridan ja Carolina välinen kamppailu. Molempien viimeaikaiset esitykset lupaavat vähämaalisia kohtaamista. Carolina on pelannut viisi edellistä kamppailua underiksi ja vire on heikko. Floridalle on alla kolme tappiota, joten joukkue lähtee varmasti huolellisesti peliin. Myös tässä ottelussa nähdään vähän maaleja.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!