Lätkätuplaus: KalPan tuska Liigassa ei ota helpottaakseen

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus jatkuu kahdella lapulla, sillä Detroit ja Tampa Bay kolistelivat maaliverkkojen sijaan tolppia ja yksi lappu kuivui kasaan.

Pelikuponki #1:

HPK – KalPa

Viime kaudella finaaleissa pelannut KalPa on aloittanut kauden heikosti ja joukkue löytyy toiseksi viimeiseltä sijalta. HPK:n loukkaantumiset ovat pikku hiljaa helpottaneet ja joukkue on napannut nyt kaksi voittoa putkeen. KalPa on voittanut tällä kaudella Liigassa ainoastaan yhden pelin ja seitsemässä pelissä on syntynyt vain kahdeksan maalia. HPK on oiva valinta tiistaille.

150€ bonus Coolbetille!

Pelikuponki #2:

Lausanne – Zug

Zug on Sveitsin liigassa kolmantena, kun taas Lausanne löytyy sijalta yhdeksän. Zugin alkukausi on ollut pirteä, vaikka edellisessä ottelussa tulikin ruma tappio Zürichille. Joukkue kuuluu kuitenkin materiaaliltaan sarjan parhaimmistoon, joten Zugin pitäisi vieraskaukalossakin onnistua voittoon Lausannea vastaan. Laitetaan kuitenkin ristivarmistus kylkeen.

Langnau – Zürich

Langnau on voittanut 13 ottelusta ainoastaan kaksi varsinaisella peliajalla ja  joukkue on sarjassa toiseksi viimeisenä. Zürichillä on alla upea 7-3-voitto Zugista, joka varmasti lisää joukkueen itseluottamusta. Zürich kaksi ensimmäistä kenttää ovat todella vaarallisia ja ne tulevatkin tekemään tuhojaan Langnauta vastaan. Lapulle vierailijoiden ML-voitto.

Vedot sisään Betsafella!