Lätkätuplaus: Liigasta löytyy kolme hyvää poimintaa tiistaille

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus sai maanantaina täydellisen alun, kun jokainen lappu osui näyttävällä tavalla maaliin. Tässä teille tiistain valinnat!

Pelikuponki #1:

Jukurit – TPS

Sarjajumbo Jukurit on neljän ottelun tappioputkessa ja kausi alkaa vääjäämättä loppumaan kesken, mikäli joukkue haluaisi nousta vielä mukaan taisteluun pudotuspelipaikoista. TPS:n otteet ovat viime aikoina ailahdelleet, mutta turkulaisjoukkueessa on iso potentiaali ja kausi on kulkenut pääosin positiivissa merkeissä. Materiaaliltaan TPS on selvästi kotijoukkuetta kovempi, joten voitto on turkulaisten tilauksessa.

Pelicans – Tappara

Pelicansin viidessä viimeisessä ottelussa on nähty yhteensä 38 maalia, joka tekee keskiarvoksi ottelua kohden 7,6. Tapparankin keskiarvo on selvästi yli viidessä maalissa, kun huomioon otetaan viimeaikaiset ottelut. Voidaankin olettaa, että Lahdessa nähdään tänään maaleja, sillä kummankin hyökkäyksestä löytyy vaarallisuutta ja maalintekovoimaa. Yli 4,5 maalia on oiva valinta tähän tuplaan.

Voita VIP-matka Lappiin!

Muista, että NordicBetillä on käynnissä Suomi 100 -juhlaviikot ja pääpalkintona on VIP-matka Lappiin. Tämän lisäksi tarjolla on yli 200 000 ilmaiskierrosta.

Pelikuponki #2:

Ässät – Sport

Sport on koko Liigan heikoin joukkue, kun mukaan lasketaan edelliset 20 ottelua. Vaasalaisjoukkue on napannut näistä peleistä ainoastaan neljä voittoa eikä pelaaminen todellakaan vakuuta. Joukkue on täysin sekaisin ja seuran ympärillä pyörii valtava kriisi. Ässien vire on hyvä ja joukkue on uusien vahvistusten myötä erittäin kilpailukykyinen. Porissa juhlii tänään kotijoukkue.

10€ riskitön veto Coolbetilta!

Myös Coolbetilla juhlitaan itsenäistä Suomea ja tarjoukset ovat sen mukaiset. Jokaiselle asiakkaalle on tarjolla 10€ riskitön veto sekä 100 ilmaiskierrosta. Nappaa bonukset haltuun yläpuolella olevasta linkistä!

Pelikuponki #3:

Pittsburgh Penguins – New York Rangers

Pensin ykkösmaalivahti Matt Murray on edelleen sivussa, mutta Tristan Jarry on paikannut tähtiveskaria loistavasti. Ensi yönä kuitenkin vastustajaksi tulee hieman erilaisella hyökkäysvoimalla varustettu joukkue kuin vaikkapa Buffalo Sabres oli. Pensin hyökkäyshän tekee pelistä toiseen tehoja, joten siitä ei tarvitse murehtia. Rangers kuitenkin tulee myös osumaan tässä pelissä tolppien väliin, joten yli 5,0 maalia on valintamme tähän otteluun.

Dinamo Riika – TsSKA Moskova

Latvian pääkaupunkiin saapuu tänään vieraaksi KHL:n toiseksi kuumin joukkue. TsSKA Moskova on äitynyt viime aikoina loistavaan vireeseen ja voittoja kertyy tilille vakuuttavaan tahtiin. Dinamo Riika ei todellakaan pysy tänään mukana kelkassa, vaan vierailijat menevät menojaan. Yli 3,5 maalista tarjotaan sellainen kerroin, jota ei voi tänään ohittaa.

Vedot sisään Betsafella!

Bonusrahaa, ilmaisvetoja, talletusbonuksia ja riskittömiä vetoja – Betsafen joulukoreista löytyy kaikkea tätä. Mitä sinä mahdat saada? Lyö vedot sisään Betsafella ja nappaa palkinnot haltuun!