Lätkätuplaus: Liigan pudotuspelit tarjovat lentävän alun viikolle

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus pistetään vauhtiin jälleen maanantain kunniaksi. Tällä viikolla parannetaan viime viikon neljänteen päivään pääsyä.

Pelikuponki #1:

Ässät – Kärpät

Ässät on tehnyt ennakkoluulottomasti tästä ottelusarjan ja porilaiset ovat saaneet Kärppien joukkueen pois mukavuusalueelta. Ässien hermokontrollin täytyy pitää vielä paremmin, jotta joukkueella on oikeasti mahdollisuudet tehdä suuri yllätys. Kotiyleisön edessä viimeksi voiton napannut Ässät saattaa hyvin laittaa tänään sarjan tasoihin, sillä potentiaalia joukkueesta löytyy. Tähän kohteemme on 1X.

Mountfield – Liberec

Lapun toinen kohde tulee Tshekistä, jossa Mountfield ja Liberec kohtaavat puolivälierien seitsemännessä pelissä. Joukkueiden välinen ottelusarja on ollut todella vähämaalinen ja edellisissä kolmessa ottelussa on tehty yhteensä yhdeksän maalia. Tänään panokset ovat aivan valtavat, joten riskejä vältetään viimeiseen asti. Alle 6,5 maalia kuulostaa saletilta valinnalta.

Lyö vetoa maanantaina Liigasta Unibetilla ja hyödynnä ainutlaatuinen voitontehostus! Lisätietoa kampanjasta saat TÄSTÄ LINKISTÄ!

Pelikuponki #2:

HIFK – JYP

HIFK:n ja JYPin sarja on ollut odotetun tasainen ja kolmesta ottelusta peräti kaksi on mennyt jatkoajalle. JYP on napannut kaksi peräkkäistä voittoa ja joukkueella on ainakin henkisellä puolella hienoinen niskalenkki. Konemaisesti eteenpäin puksuttava JYP ei tule kyykkäämään tänäänkään, joten X2 on mainio valinta lapulle.

Djurgården – Linköping

Djurgårdenilla on tänään ensimmäinen mahdollisuus laittaa sarja katki, sillä joukkue johtaa otteluvoitoin 3-1. Yhdestäkään pelistä ei ole todellakaan puuttunut väriä, sillä maaleja on tehty yhteensä 24. Se tekee ottelukohtaiseksi keskiarvoksi tasan 6 maalia. Illan ottelu saattaa jopa revetä kunnolla, mikäli Djurgården johtaa ottelua. Ennakkoasetelmat huomioiden yli 3,5 maalia on hyvä valinta tuplauksen viimeiseksi kohteeksi.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!