Lätkätuplaus: Liigaa ja KHL:ää tiistain tuplauslapulle

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus koki maanantaina melkoisen huonoa tuuria, kun muun muassa TsSKA Moskova menetti kolmen maalin johdon, minkä takia yksi lappu meni reisille. Tästä huolimatta hommaa kuitenkin jatketaan yhdellä lapulla.

Lätkätuplaus:

HPK – Ässät 

HPK aloitti kauden 1-2-tappiolla Kärpille, mutta kauden toisessa ottelussa irtosi 2-3-rankkarivoitto Raksilasta. Puolustuspelaaminen joukkueella on kunnossa, joten lähtökohdat otteluihin ovat mainiot. Ässät sai avauksessa vastaan Ilveksen, joka oli Tampereen paikallispelin väsyttämä. Loppunumerot kirjattiinkin porilaisten hyväksi peräti 6-2. Tänään tuskin maaleilla juhlitaan, sillä HPK ottaa tunnetusti ohjat pelissä käsiinsä. Tempo määräytyykin täysin isäntien hyväksi, jolloin Ässät tippuvat useammin puolustusasetelmiin. Alle 5,5 maalia on hyvä valinta illan otteluun.

Ak Bars Kazan – Spartak Moskova

Ak Bars Kazan palaa vieraskiertueelta kotiin, jossa joukkue voitti kauden viidestä ensimmäisestä pelistä neljä. Täksi kaudeksi kovia täsmävahvistuksia saanut Kazan on ehdottomasti yksi idän kovimmista jengeistä. Varsinkin Anton Lander ja Andrei Markov tuovat joukkueeseen poikkeuksellista osaamista, jonka vuoksi materiaali on viime vuotta kovemmalla tasolla. Spartak Moskovalla on kaksi tappiota alla, sillä Jokerit ja SKA Pietari kävivät hakemassa pisteet Moskovasta. Joukkueen materiaali on sitä luokkaa, että pudotuspelipaikasta tullaan käymään todella kovaa taistelua. Suurseuroja vastaan joukkueella ei kuitenkaan ole palaa, joten Kazan on selvä suosikki kotikaukalossa.

Coolbetin 150€ bonus talteen!