Lätkätuplaus: Liigan pudotuspeleissä ei maaleilla juhlita

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus tarttuu kiinni maanantain ehdottomasti kiinnostavimpiin peleihin, koska Liigan pudotuspelit jatkuvat jälleen illalla.

Pelikuponki #1:

Ilves – Tappara

Ilves on järjestämässä hirmuista pommia, sillä tupsukorvat johtavat ottelusarjaa voitoin 2-1. Suurin ase Ilveksen menestymiseen on ollut loistava maalivahtipeli sekä tiivis puolustus. Joukkueiden väliset kamppailut ovat tarjonneet viihdettä, mutta maaleilla ei ole juhlittu. Tuskin tänäänkään homma muuttuu, vaan ottelusta tulee erittäin vähämaalinen vääntö. Koska underit eivät tarjoa suuria kertoimia, niin napataan lapulle 1. erän maalit alle 1,5.

Lokomotiv Jaroslavl – SKA Pietari

SKA Pietari nappasi voitot molemmista kotiotteluista, joten Lokomotiv on todella tiukan paikan edessä. Isännillä ei ole varaa hävitä tätä kamppailua, mutta haaste on valtava. SKA Pietari on materiaaliltaan luokkaa parempi ja tähän päälle Mikko Koskinen on löytänyt loistavan pelivireen. Pietarilaisjoukkue tulee etenemään tästä ottelusarjasta jatkoon ja tänään arkkuun lyödään ensimmäinen naula. X2 kupongille.

 

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

HPK – JYP

HPK:n ja JYPin välinen ottelusarja on ollut odotetun tasainen ja tiukka. Hämeenlinnalaisjoukkue nappasi arvokkaan vierasvoiton edellisessä ottelussa, joten kotietu on nyt HPK:n puolella. Kotijoukkueen maalivahti Emil Larmi on ollut suurin syy siihen, miksi HPK:lla on kasassa jo kaksi voittoa. Liekeissä oleva veskari ei helppoa osumia päästä, vaan on tylsyttänyt JYP-hyökkäyksen kerta toisensa jälkeen. Vähämaalinen kamppailu tiedossa, joten tuplan täydentää alle 5,5 maalia.

Pelicans – KalPa

Pelicans nousi mukaan jälleen voittotaisteluun, kun lahtelaisjoukkue haki vierasvoiton Kuopiosta edellisessä ottelussa. Ottelusarja on kuitenkin edelleen KalPan hyväksi voitoin 2-1. Tässä ottelussa panokset ovat kuitenkin aivan tapissa, sillä Pelicans tarvitsee kipeästi voiton. Tuskin maaleilla tullaan juhlimaan, sillä molemmilla joukkueilla maalivahtiosasto on kunnossa. Alle 1,5 maalia ensimmäiseen erään.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Pelikuponki #3:

Carolina – Detroit

Huimassa vireessä oleva Carolina on noussut jälleen mukaan taisteluun pudotuspelipaikoista. Sebastian Ahon johdolla voittoja napsiva joukkue on pelannut nyt kymmenen ottelua putkeen ilman tappiota varsinaisella peliajalla. Sen sijaan Detroitilla ei ole panosta enää loppukauden aikana, vaan joukkue voi jo rauhassa odotella runkosarjan loppumista. Carolina hoitaa tästä pelistä voiton.

St. Louis – Arizona

Viimeisellä pudotuspelipaikalla oleva St. Louis hamuaa vielä tiukasti sarjataulukossa ylöspäin. Paljon parempaa paikkaa pisteiden nappaamiseen ei voi tulla kuin kotiottelu Arizonaa vastaan. Vierailijoiden vire on umpisurkea, kun taas Blues on upeassa vireessä. Kotijoukkue nappaa tästä pelistä voiton.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Coolbetin tuplauksessa on tällä viikolla jaossa peräti 4000€ Jackpot-voitto. Mukaan tuplauskampanjaan pääset TÄSTÄ LINKISTÄ!