Lätkätuplaus: Liigan välierät isosti esillä maanantain tuplauksessa

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus on toipunut viime viikon epäonnistumisesta ja katse on käännetty uuteen viikkoon. Tämä viikko laitetaan käyntiin vahvasti Liigan merkeissä.

Pelikuponki #1:

HIFK – Tappara

Viime ottelussa vierasvoiton Hakametsästä saanut HIFK nousi jälleen mukaan ottelusarjaan. Lisää ilouutisia helsinkiläisjoukkueen pukukoppiin toi ylivoima, joka osoitti jälleen heräämisen merkkejä. Aikaisemmin pudotuspeleissä ainoastaan yhden maalin ylivoimalla tehnyt HIFK onnistui Hakametsässä kahdesti, joten itseluottamus otti ison annoksen ylöspäin. Viimeksi Nordiksella juhli Tappara, joka haki 5-2-vierasvoiton. Uskomme, että myös tänään maaleja nähdään, sillä molempien hyökkäyspäästä löytyy isosti vaarallisuutta. Yli 4,5 maalia on valintamme.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Pelikuponki #2:

Frölunda – Brynäs

Frölundan ja Brynäsin välinen välieräsarja on tilanteessa 2-2. Frölunda on kuitenkin edelleen selvä suosikki finaalipaikkaan laadukkaamman materiaalinsa turvin. Myös kotietu kääntää vaakakuppi isäntien suuntaan. Luotamme, että Frölunda on nollannut viime kamppailussa tulleen tappion ja nappaa vähintään tasapelin kotiyleisön edessä.

JYP – KalPa

Joukkueiden kaikki kolme keskinäistä ovat olleet todella vähämaalisia ja mikää ei suoranaisesti viittaa muutokseen. Tässä otteluparissa jokainen maalipaikka on hirmuisen työn takana, kun tähän päälle lyödään kuumat maalivahdit, niin osumat ovat tiukassa. Valintamme on alle 1,5 maalia ensimmäiseen erään.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #3:

Magnitogorsk – SKA Pietari

Joukkueiden ensimmäinen finaali päättyi vierasjoukkueen hyväksi numeroin 5-4. Avausottelussa nähtiin maalien lisäksi myös rumia taklauksia, joten väriä tulee tuskin puuttumaan tämäniltaisesta kamppailusta. Magnitogorsk tarvitsee tänään voiton, sillä kahden kotiottelun tappio olisi jo mestaruushaaveiden suhteen kohtalokasta. Vierailijoiden materiaali on hitusen laajempi, mutta kotietu tasaa isosti lähtökohtia. Magni 1X lapulle.

JYP – KalPa

Perustelut löytyvät ylhäältä. Tähän lappuun laitamme alle 5,5 maalia koko ottelussa.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!