Lätkätuplaus: JYP ja KalPa jatkavat torstaina tutulla kaavalla

lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus4 / Laitataklaus.com
Lätkätuplaus #4

Lätkätuplaus jatkuu askel kerrallaan eteenpäin ja panokset kasvavat. Tänään lapulle pistetään kohteet Liigasta ja Sveitsin NLA-liigasta.

Lätkätuplaus:

Zug – Bern

Zug haki todella arvokkaan vierasvoiton kolmannessa finaalissa ja kavensi otteluvoitot lukemiin 1-2. Nyt Zug pääsee yrittämään sarjan tasoitusta kotiyleisön edessä. Lähtökohdat kamppailuun ovat jälleen kerran tasaiset ja on vaikea nimetä voittajasuosikkia. Kotietu kuitenkin saattaa olla ratkaiseva tekijä, että Zug tasoittaa ottelusarjan. Myös tasapeli on mahdollinen vaihtoehto, joten laitetaan lapulle 1X.

JYP – KalPa

Joukkueiden kaikki viisi keskinäistä kohtaamista ovat olleet todella vähämaalisia ja mikää ei suoranaisesti viittaa muutokseen. Tässä otteluparissa jokainen maalipaikka on hirmuisen työn takana, kun tähän päälle lyödään kuumat maalivahdit, niin osumat ovat tiukassa. Yhdessäkään ottelussa ei ole nähty molempien joukkueiden maaleja, vaan aina toinen joukkueista on onnistunut nollaamaan vastustajan. Sama kaava jatkuu. Valintamme on alle 1,5 maalia ensimmäiseen erään.

Coolbetin 150€ bonus talteen!