Lätkätuplaus: Liigassa pelataan runkosarjan viimeinen kierros

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus tarttuu isosti kiinni Liigan runkosarjan viimeiseen kierrokseen, jossa taistelu sijoituksista on vielä kovaa.

Pelikuponki #1:

KooKoo – HPK

Kummallakaan joukkueella ei ole enää panosta viimeisellä kierroksella, sillä KooKoon tie käy kesälaitumille ja HPK sijoittuu runkosarjassa varmasti sijalle 5. Tämä tarkoittaakin sitä, että tuskin aivan satalasissa painetaan eteenpäin. Ei olisi mikään yllätys, että kamppailusta muodostuisi

Lukko – KalPa

Kotijoukkue Lukolla ei ole enää mitään panoksia viimeisessä ottelussa, vaan joukkueella alkaa kesäloma tänään. KalPa taistelee vielä kiivaasti runkosarjan 2. sijasta, joka tarkoittaisi vähintään kotietua välieriin saakka. Lukolla varmasti riittää vielä intoa hyökätä ja maaleja on viime peleissä nähtykin. KalPa on myös asenteella mukana pelissä, joten verkot heilunevat. Yli 4,5 maalia lapulle.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

HIFK – JYP

JYPillä riittää panosta vielä viimeisessäkin kamppailussa, koska joukkueella on mahdollisuus nousta jopa kakkospaikalle. Jyväskyläisjoukkue on myös mainiossa vireessä, sillä yhdeksästä pelistä on irronnut peräti kahdeksan voittoa. HIFK ei todellakaan ole parhaalla miehityksellä liikkeellä, koska joukkue lepuuttaa mm. Aaltosta, Hintziä, Johanssonia, Elkinsiä sekä O’Connoria. JYP X2.

TPS – Ässät

TPS on päästänyt tällä kaudella Liigassa vähiten maaleja, mikä kuvaa joukkueen pelityyliä hyviä. Suuria romahduksia ei ole nähty, vaan joukkue on puolustuksen johdolla mukana aina voittotaistelussa. Tässä ottelussa on isot panokset molemmilla, joten mitään ilotulitusta ei tulla näkemään. Siinä missä TPS taistelee kakkospaikasta, niin Ässät haluaa olla kuuden parhaan joukossa. Underilla lähdetään.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #3:

Barys Astana – Magnitogorsk

Magnitogorsk on vienyt molemmat kohtaamiset nimiinsä ja johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0. Vaikka joukkueiden edellisessä kohtaamisessa iskettiinkin maaleja, niin tänään tuskin verkot heiluvat niin tiuhaan. Barys on lähes tulkoon pakkovoiton edessä ja joukkueen on pakko petrata puolustuspelaamista. Kotikaukalossa se onkin mahdollista, sillä Barys on päästänyt äärettömän vähän maaleja faniensa edessä. Underia lapulle

Djurgården – Färjestad

Färjestad nappasi ensimmäisen ottelun nimiinsä numeroin 4-1, joten joukkue voi tänään lunastaa paikan puolivälieriin. Djurgården onkin pakkovoiton edessä, mikä varmasti näkyy myös kaukalossa. Kotijoukkue välttää varmasti virheitä alkuun, sillä jokainen maali on tässä pelissä arvokas. Panokset ovat niin korkealla, että se vähentää automaattisesti hyökkäysinnokkuutta. Maaleilla ei juhlita. Myös tähän laitetaan alle 5,5 maalia.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!