Lätkätuplaus: Liigasta pari mielenkiintoista tärppiä tiistaille

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus oli yhdeksän sekunnin päässä täydellisestä startista, sillä Timrå teki tärkeän 5-1-maalin ajassa 59:51 ja pilasi samalla overillaan yhden lapun.

Pelikuponki #1:

KalPa – JYP

Alkukaudella suurissa ongelmissa ollut JYP on tehnyt määrätietoista nousua sarjataulukossa ja nyt sijoitus on kuudes. Jyväskyläläisjoukkue on ylivoimaisesti kuumin joukkue tällä hetkellä Liigassa ja perättäisiä voittoja on kasassa kuusi kappaletta. KalPa sai neljän ottelun tappioputkensa poikki viikonloppuna Oulussa, mutta silti peli ei ole ollut läheskään niin lennokasta viime aikoina. JYPin materiaali on vahvempi, mitä kuopiolaisilla ja tähän päälle lisätään vielä hurmos, niin me laitamme vierailijoiden ML-voiton lapulle.

11

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

Ilves – Tappara

Toinen lappu tulee myös Liigasta, sillä Tampereella pelataan herkullinen paikalliskamppailu. Ilves on kärsinyt viime aikoina pahoista poissaoloista ja materiaali on auttamatta liian kapea. Hieman yllättäen Ilves on myös Liigan heikoin kotijoukkue, sillä kasassa on 20 ottelusta ainoastaan kuusi voittoa. Tappara heikot otteet viime aikoina ovat varmasti omalta osalta sytyttämässä joukkuetta tähän kamppailuun, sillä edellinen paikallisottelu meni Ilveksen nimiin. Lähdemme rohkeasti liikkeelle Tapparan vähintään kahden maalin voitosta.

22

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!