Lätkätuplaus: Maali lähenee ja panokset kovenee!

Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com
Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com

Lätkätuplaus on edennyt jo viidenteen päivään, joten samalla myös puoliväli on ylitetty. Eilinen päivä tarjosi loppuun asti jännitystä, sillä Dinamo Riika ja Dinamo Minsk takoivat vähän liian pelottavaan tahtiin maaleja. Tällä kertaa onni oli puolellamme ja homma jatkuu!

Lätkätuplaus:

Luleå – HV-71

Päivän ensimmäinen under-kohde tulee SHL:stä, jossa kohtaavat Luleå sekä HV-71. Seitsemäntenä oleva HV-71 on päästänyt koko sarjan toiseksi vähiten maaleja, sillä omiin on mennyt 19 ottelussa 41 osumaa. Varsinkin vierasjoukkueen edelliset ottelut ovat olleet melkoisen vähämaalisia näytöksiä, joten tuskin suuntaa muuttuu tänäänkään. Laitetaan lapulle alle 5,5 maalia.

Traktor – Lokomotiv Yaroslavl

Lokomotiv on kärsinyt kahdessa ottelussa putkeen tiukan 1-2-häviön, mutta puolustus on toiminut. Varsinkin edellinen ottelu Magnitogorskia vastaan oli tasainen ja hallitseva mestari pysyi hyvin aisoissa. Ongelmat ovatkin lähinnä hyökkäyspäässä, jossa tulosta ei synny haluttuun tahtiin. Traktorin puolustuspelaaminen on toiminut tällä kaudella loistavasti ja omissa on kolissut erittäin vähän. Ainoastaan Magnitogorsk on päästänyt Itäisessä Konferenssissa vähemmän maaleja. Näihin lähtökohtiin verrattuna voidaankin povata erittäin vähämaalista vääntöä. Saletti alle 5,5 maalia.

1

Coolbetin 150€ bonus talteen!