Lätkätuplaus eteni maaliin – toi hurjan voiton lisäksi myös osuuden Jackpotista

2000 Liiga-kisa Lätkätriplaus NHL-vihjeet NHL viikko lätkätuplaus Liiga NordicBet Jääkiekkomaalivahti | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus eteni jopa sensaatiomaisesti maaliin viime viikolla ja huikeat osumat palkittiin sunnuntaina lopulta 3090 euron voitolla.

Hienojen voittojen lisäksi irtosi myös osuus Coolbetin Jackpotista, sillä joka viikko käynnissä oleva kampanja palkitsee läpituplaajat 5000€ palkintopotilla. Näin ollen voittoa kertyi yhteensä useamman tonnin verran.

Mikäli mielenkiinto tuplausta kohtaan heräsi, niin sinun ei tarvitse kauaa odotella, sillä tänään alkaa jälleen uudet kekkerit. Meidän tuplauslaput tulevat julki klo 12:00 jälkeen ja niitä pääset ihailemaan TÄSTÄ LINKISTÄ!

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

DAY 1:

Viikko laitettiin maanantaina käyntiin Tshekin jääkiekolla ja heti ensimmäisenä päivänä riitti jännitettävää, sillä Liberecin ja Jihlavan pelissä viidettä maalia saatiin odotella aina viimeiselle minuutille asti. Lopulta Liberecin Jan Ordos päästi meidät piinasta ja iski helpottavan osuman ajassa 59:02.

Sparta Prahan ja Olomoucin välisessä ottelussa ei tarvinnut pinnistellä aivan niin paljoa, sillä peli päättyi lukemiin 2-2.

DAY 2:

Myös toisena päivänä saatiin jännitellä tuskallisen paljon, sillä Sport laittoi Tapparan todella tiukille Vaasassa. Sport johti ottelua vielä toisessa erässä numeroin 2-1, mutta hallitseva mestari pystyi nousemaan rinnalle ja ohi. Voittomaalin iski Matti Järvinen, kun kellossa oli jäljellä reilut kahdeksan minuuttia.

Sen sijaan TPS tuli vaivattomasti kotiin, sillä turkulaiset jyräsivät kotiyleisön edessä vakuuttavaan 5-1-voittoon.

DAY 3:

Ei kolmaskaan päivä suoranaista juhlaa ollut, vaikka Moran ja Linköpingin välinen kamppailu päättyi odotetun vähämaalisesti numeroin 1-2. Nimittäin Lausanne kiusasi Zugia aivan loppuun asti, mutta lopulta kohde osui pienimmällä mahdollisella marginaalilla, kun joukkueet pelasivat 3-3-tasapelin.

DAY 4:

Torstaina oli puolestaan astetta helpompi päivä, koska kumpikaa kohteista ei oikeastaan ollut missään vaiheessa edes tiukilla. Luleån ja Moran välisessä ottelussa nähtiin yhteensä kolme maalia, kun taas Riikassa maaleja iskettiin neljä.

DAY 5:

Perjantaina saatiin sitten taas jännittää, sillä Tappara oli yllättävän tiukilla Ilveksen kanssa, mutta kirvesrinnat onnistuivat kuitenkin tekemään juuri ne tarvittavat kaksi maalia. Röglen ja Karlskronan välinen ottelu sai täydellisen startin, kun avauserässä iskettiin jo neljä maalia. Tämän jälkeen maalihanat kuitenkin tyrehtyivät ja viimeistä ja ratkaisevaa maalia saatiin odotella päätöserään asti. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

DAY 6:

Lauantaina lapulla pyörikin jo alustavasti useampia eri variaatioita, mutta näin jälkiviisaana voi todeta, että onneksi kupongille päätyivät Zug ja Karlskrona-Rögle-pelin yli 3,5 maalia. Näiden pelien osumat takasivat sen, että edessä oli kutkuttava seitsemäs päivä.

DAY 7:

Viikko sai sunnuntaina arvoisensa päätöksen, kun edessä oli koko viikon suorituksen ratkaiseva viimeinen päivä. Ensimmäinen peli käynnistyi klo 17:00, kun Oskarshamn ja Troja/Ljungby iskivät yhteen Ruotsin HockeyAllsvenskanissa. Ensimmäisessä erässä iskettiin jo onneksi kaksi maalia, joten kaikki näytti hyvältä toiseen erään lähdettäessä.

Toinen erä näytti pitkään siltä, että taululle tulisi vain yksi täppä lisää, kunnes aivan erän loppuhetkillä kotijoukkue Oskarshamn teki todellisen pukukoppimaalin ja vei tuplauksen askeleen lähemmäksi osumaa. Vaikka peli päättyikin numeroihin 4-4, niin sanottakoon, että seitsemän minuuttia ennen loppua taululla oli vielä lukemat 3-1.

Koko tuplauksen viimeinen kohde oli Anaheimin ja Chicagon välinen ottelu. Se sai täydellisen startin, kun Ducks meni kamppailussa nopealla tahdilla 2-0-johtoon. Lopulta Anaheim nappasi vakuuttavaan 6-3-voiton ja takasi sen, että viikonloppu sai onnellisen päätöksen.