Lätkätuplaus: Tänään isketään kiinni maalimääriin

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus jatkuu haastavissa merkeissä, sillä pelitarjonta on vähintääkin haastava, joten isketäänkin lapulle overeita ja undereita.

Lätkätuplaus

Pelikuponki #1:

Lugano – Ambri-Piotta

Sarjajumbona oleva Ambri-Piotta matkustaa yhdeksäntenä olevan Luganon vieraaksi. Tässä ottelussa kohtaavat sarjassa eniten maaleja päästäneet seurat, joten tuskin tänään maalitonta peliä tahkotaan. Luganon kotipeleissä on isketty maaleja lähes kuuden osuman keskiarvolla, joten heikosti puolustavaa Ambria vastaan varmasti paikkoja maalintekoon tulee. Lapulle yli 4,5 maalia.

HC Vita Hasten – MoDo

Vierasjoukkue MoDon peleissä on verkot tällä kaudella heiluneet tiheään tahtiin ja varsinkin vieraskaukalossa on osumia nähty. MoDon matkapelit ovat tarjonneet keskimäärin 6,33 osumaa peliä kohden. Kotijoukkue HC Vita Hasten on saanut hieman peliään toimimaan viime aikoina ja alla on mm. kaksi suurimaalista kotivoittoa. Myös tässä ottelussa odotusarvo maalien suhteen on korkealla, joten tähänkin yli 4,5 maalia.

11

 

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #2:

Buffalo – Calgary

Buffalo on tehnyt koko NHL:n vähiten maaleja ja se onkin yksi suurimmista syistä siihen, että joukkue majailee sarjan häntäpäässä. Jack Eichelin ja Tyler Ennisin poissaolot eivät ainakaan auta asiaa, joten Buffalo kaipaa kipeästi apuja myös sairastuvalta. Myös Calgary sai ikäviä uutisia, kun Johnny Gaudreau on pitkään sivussa tositoimista. Joukkueen hyökkäyspään sielu tulee näkymään ikävällä tavalla mm. ylivoima pelissä. Tässä pelissä verkot eivät ensi yönä heilu. Lapulle alle 5,5 maalia.

San Jose – New Jersey

New Jersey on päästänyt NHL:n kolmanneksi vähiten maaleja, mitä voidaan pitää jopa jonkilaisena yllätyksenä. Loistavasti alkukauden aloittanut New Jersey kärsi pahan menetyksen, kun Taylor Hall tippui loukkaantumisen takia kokoonpanosta. Se onkin näkynyt valitettavalla tavalla viime peleissä ja alla on kaksi tappiota. San Josella tappioita on alla kolme ja varsinkin hyökkäyspäässä homma on takunnut. Tähän lähdetään under-linjalla.

kupon1

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!