Lätkätuplaus: Iltaan hyökätään KHL-pelien voimin

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus ja kolme lappua. Siinä on pointit jälleen maanantaille. Tämän päivän kohteet tulevat NHL:stä sekä KHL:stä.

Pelikuponki #1:

 

Neftehimik – Sibir

Tässä ottelussa kohtaa kaksi joukkuetta, joiden peleissä on tehty tällä kaudella erittäin vähän maaleja. Neftehimikin ottelukohtainen keskiarvo on 4,7 maalia, kun taas Sibirin lukema on 4,0 maalia. Vierasjoukkue Sibir perustaa pelinsä erittäin tiukkaan puolustuspelaamiseen, joten vastustajalla ei ole yhtään ylimääräistä tilaa. Myös Sibirin maalivahtipelaaminen on kausi toisensa jälkeen hyvässä mallissa. Neftehimik on ollut yksi kauden yllättäjistä, sillä joukkue keikkuu Itäisen Konferenssin neljäntenä. Andrei Nazarovin kuri takaa sen, että joukku on varmasti jokaisessa ottelussa valmis taistelemaan. Alle 5,5 maalia on oiva valinta tähän peliin.

Vitjaz – Sotshi

Vitjaz lähti maajoukkuetauolle heikossa vireessä ja varsinkin omissa kolisee tällä hetkellä aivan liikaa. Sotshin otteet ailahtelevat liikaa ja myös siellä on ongelmia varsinkin puolustusalueella. Tässä ottelussa on mahdollisuudet siihen, että verkot heiluvat useampaan otteeseen, sillä kumpikaan ei ole tiiviydeltään sarjan parhaimmistoa. Over 4,5 lapulle!

Lätkätuplaus käyntiin NordicBetillä!

Pelikuponki #2:

Slovan Bratislava – Salavat Ufa

Slovan Bratislava on eniten KHL:ssä maaleja päästänyt joukkue, sillä omissa on kolissut 3,38 maalia ottelua kohden. Ufalta löytyy hyökkäysvoimaa ja joukkue tekeekin hyvin maaleja. Omissa kolisee kuitenkin liikaa, jotta ryhmä keikkuisi kärkipaikoilla. Yli 4,5 maalia on hyvä valinta tähän peliin.

Dinamo Minsk – Ak Bars Kazan

Ak Bars Kazan on päästänyt Itäisessä Konferenssissa toiseksi vähiten maaleja, sillä omissa on kolissut keskimäärin 2 kertaa ottelua kohden. Minsk on puolestaan toiseksi vähiten maaleja Läntisessä Konferenssissa tehnyt joukkue, sillä vain Dinamo Riika on osunut vähemmän maalitolppien väliin. Näillä lähtökohdilla lapulle laitetaan kohteeksi alle 5,5 maalia.

150€ bonus Coolbetilta!

Pelikuponki #3:

Carolina – Dallas

Dallas on pelannut tällä kaudella 16 ottelua, joista 8 on tehty yli 5,5 maalia. Carolinalla on sama määrä over-pelejä, mutta pelejä on pelattuna 15. Eli joukkueiden peleistä noin 50% tehdään vähintään kuusi maalia. Dallasin vieraspeleissä on nähty selvästi enemmän maaleja kuin kotipeleissä. Lähtökohdat kamppailuun ovat tasaiset, mutta samalla maalirikkaat, joten yli 5,5 maalia tuoksuu vahvasti osumalta.

Vedot sisään Betsafella!