Lätkätuplaus: KHL palaa maajoukkuetauolta seitsemän ottelun voimin

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus pistetään vauhtiin jälleen kolmella lapulla ja varsinkin KHL:stä löytyy muutamia maukkaita poimintoja.

Pelikuponki #1:

Jokerit – Lada

Jokerit on hävinnyt kuudesta viime pelistään viisi, joten maajoukkuetauolta tulee askiin äkäinen narrilauma. Lada on jokaisella mittarilla heikompi joukkue eikä vierailijoilla tule olemaan mahdollisuuksia Hartwall Arenalla. Jokerit yli 2,5 maalia on oiva valinta lapulle.

Avangard Omsk – Jugra

Jugra on koko KHL:n heikoin joukkue ja näyttää uhkaavasti siltä, että tämä jää seuran viimeiseksi kaudeksi KHL:ssä. Avangard Omsk on sarjan ehdotonta eliittiä ja varsinkin kotikaukalossa vaikeasti lyötävissä. Tässä ottelussa on vain yksi suosikki ja se on Omsk. Isäntien yli 2,5 maalia lapulle.

Vedot sisään Betsafella!

Pelikuponki #2:

MoDo – Vasterviks

Viidentenä oleva MoDo on tehnyt sarjassa eniten maaleja, sillä 27 ottelussa verkot ovat heiluneet peräti 80 kertaa. Västerviks on päästänyt kahteen edelliseen otteluun peräti 13 maalia, joten ongelmia on riittänyt. Vasterviks on myös koko sarjan huonoin vierasjoukkue, joten tuskin tänäänkään maali pysyy koskemattomana. Kohteemme otteluun on yli 4,5 maalia.

Troja/Ljungby – BIK Karlskoga

Sarjan viimeisten taistelu ja myös kahden heikosti puolustavan joukkueen välinen vääntö. Karlskogan peleissä on tehty keskimäärin eniten maaleja, sillä ottelua kohden verkot ovat heiluneet 5,5 kertaa. Troja/Ljungby voitti edellisen ottelunsa numeroin 2-8, joten siellä varmasti itseluottamusta riittää, joten myös tänään on odotettavissa maaleja. Yli 3,5 maalia on oiva kohde.

5€ ilmainen liveveto NordicBetiltä!

Pelikuponki #3:

Ak Bars Kazan – Salavat Ufa

Erkka Westerlundin Ufa sai vihdoin pelinsä kulkemaan ennen maajoukkutaukoa ja syksyn kriisi on selvitetty. Paluu arkeen koittaa kovalla haastella, sillä vastaan asettuu Ak Bars Kazan. Joukkueet kohtasivat reilut kaksi viikkoa sitten ja silloin Ufa haki vieraista 0-1-voiton. Tuskin asetelmat hirveästi muuttuvat tänään, joten maalit ovat tiukassa.

Sotshi – Neftehimik

Sotshi ja Neftehimik ovat tiukasti mukana taistelussa pudotuspelipaikoista. Vierasjoukkue on jopa yksi kauden suurimmista yllättäjistä, sillä joukkueen taisteleva pelityyli on tuottanut tulosta. Sotshilla on paljon poissaoloja, mikä on näkynyt varsinkin hyökkäyspäässä, sillä maaleja ei montaa ottelua kohden synny. Kummankaan pelityyli ei ole sellainen, että tästä tulisi maalintekokilpailu. Päinvastoin ottelusta on luvassa tiukka vääntö.

Tuplaus vauhtiin Coolbetilla!