Lätkätuplaus: Magnitogorsk ja Davos ovat torstain ratsut

lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus4 / Laitataklaus.com
Lätkätuplaus #4

Lätkätuplaus eteni täysin odotetulla tavalla keskiviikkona, kun KalPa nappasi kotiyleisön riemuksi todella vaivattomasti voiton Pelicansista.

Lätkätuplaus:

Ak Bars Kazan – Magnitogorsk

Hallitseva KHL:n mestari Magnitogorsk on voiton päässä finaalipaikasta. Ak Bars Kazanin usko onkin varmasti koetuksella, sillä joukkue hävisi niin karmaisevalla tavalla viime ottelussa. Magnitogorsk on pienissä asioissa sen verran etevämpi, mitä Kazan, että jatkopaikka irtoaa. Varsinkin Magnitogorskin ykköstykit ovat liekeissä, joten tulosta syntyy pelistä toiseen. Se nousee myös ratkaisuksi tänään. Otamme varman päälle ja laitamme lapulle Magnitogorsk +1,5.

Zug – Davos

Sveitsin välieräsarja Zugin ja Davosin välillä on tilanteessa 2-2. Zug vei kaksi ensimmäistä kamppailua nimiinsä, mutta tämän jälkeen Davos ryhdistäytyi ja nappasi seuraavat pelit nimiinsä. Nyt edessä onkin sarjan isoin peli, koska seuraavassa pelissä toiselle on tarjolla jo finaalipaikka. Ottelusta tulee varmasti jälleen tasainen vääntö eikä jatkoaika olisi yllätys. Davos on kertoimien valossa altavastaaja, mutta ihan noin suuri ero ei todellakaan ole. Me luotamme jopa vierailijoiden voittoon, mutta kohteeksi valitsemme kuitenkin varmasti Davos +1,5.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!