Lätkätuplaus: Mestis ja Allsvenskan keskiviikon lapulle

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus on edennyt keskiviikolle ja tänään lapulle löytyi kohteet Mestiksestä sekä Ruotsin HockeyAllsvenskanista. Tässä perustelut!

Lätkätuplaus:

LeKi – TUTO

Mestiksessä kohtaavat tänään LeKi ja TUTO, mitkä joutuvat tekemään vielä töitä pudotuspelipaikan varmistamisen eteen. LeKi on heikossa vireessä, sillä joukkueella on jo kuusi peräkkäistä tappiota ja maalinteko sakkaa pahemman kerran. LeKi onkin jäänyt kuudessa viime pelissä peräti kolmesti nollille, joten syitä tappioihin ei tarvitse paljoa etsiä. Sen sijaan TUTO on raapinut viime aikoina pisteitä, vaikka joukkueen ykköshyökkääjä Niclas Lucenius on edelleen pelikiellossa. TUTOn voitot ovat tulleet tiukkojen taisteluiden jälkeen eikä mitään varsinaisia maalijuhlia ole nähty. Myös tänään maalien odotusarvo on vähäinen. Tätä puoltaa myös se, että kotijoukkue on saanut maalivahtiosastolle ja puolustukseen tärkeitä vahvistuksia Tapparasta. Alle 6 maalia lapulle.

Almtuna – Timrå

Tuplauksen toinen kohde tulee Ruotsin HockeyAllsvenskanista. Vierasjoukkue Timrån peleissä nähdään ylivoimaisesti sarjan vähiten maaleja, sillä keskiarvo on ainoastaan 4,3 maalia ottelua kohden. Joukkueen 42 pelistä ainoastaan yhdeksässä on nähty yli 5 maalia, joten voidaankin puhua todella vähämaalisesta joukkueesta. Näillä faktoilla laitetaan lapulle alle 5,5 maalia.