Lätkätuplaus: Tuplaus alkaa Mestis-maanantailla

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus päättyi viime viikolla perjantaihin, joten tälle viikolle riittää jälleen parannettavaa, jotta sunnuntai ja maali tulisi vastaan.

Pelikuponki #1:

Espoo United – SaPKo

SaPKo on yhden voiton päässä Mestiksen finaalipaikasta. Läpi kauden mainiosti esiintynyt savonlinnalaisjoukkue on ollut koko sarjan askeleen edellä Espoo Unitedia eikä mikään vaikuta tuovan muutosta asiaan. SaPKo on joukkueista laadukkaampi ja tasapainoisempi. Vierailijat etenevätkin finaaleihin maanantai-illan voitollaan.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Muista myös tänään käynnistyvä Coolbetin tuplauskampanja, jossa tarjolla on jälleen 2000€ Jackpot-voitto! Tästä mukaan kampanjaan!

Pelikuponki #2:

Kiekko-Vantaa – TUTO

TUTO on tiukan paikan edessä, sillä sarja on vantaalaisjoukkueen hyväksi jo otteluvoitoin 3-0. Maanantain lähtökohta onkin selvä, sillä se on tulos tai ulos. Joukkueiden kaikki kohtaamiset ovat olleet tasaisia ja varmasti sama kaava toistuu maanantaina. Uskomme, että kamppailusta tulee vähämaalinen vääntö, jossa pienet marginaalit ratkaisevat. Valintamme on alle 5,5 maalia.

Malmö – HV-71

HV-71 vei ensimmäisen välierän numeroin 5-2. Nyt toisessa ottelussa lähtökohdat ovat huomattavasti tasaisemmat, sillä kotietu antaa Malmölle hyvän mahdollisuuden ottelusarjan tasoitukseen. HV-71 on kuitenkin hurjassa vireessä ja joukkue on vaikea pysäytettävä. Malmö pudotti edellisellä kierroksella Växjön tiukan puolustuspelin ansiosta ja samaa vaaditaan jälleen. Maanantaina onkin odotettavissa todella tiukka vääntö, jossa maaleilla ei juhlita. Tähänkin underia lapulle.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #3:

Nitra – Zilina

Viimeisen tuplauslapun kohde tulee Slovakian pääsarjassa, jossa välierissä vastakkain iskevät Nitra ja Zilina. Runkosarjassa toiseksi sijoittunut Nitra on selvä suosikki välieräsarjaan eikä avauskierroksella seitsemän kamppailun väännön jälkeen jatkoon selvinnyt Zilina kykene haastamaan laadukasta kotijoukkuetta. Nitra aloitti pudotuspelit tylysti neljällä voitolla ja putki jatkuu. Kupongille Nitran vähintään kahden maalin voitto.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!