Lätkätuplaus: Suosikit juhlivat isosti jääkiekon MM-kisoissa

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus laitetaan käyntiin maanantaina jääkiekon MM-kisoilla, missä pelataan neljän ottelun kierros. Tässä perustelut!

Pelikuponki #1:

USA – Saksa

Tänään MM-kisoissa nähdään neljä ottelua, joissa kaikissa suosikki on selvillä. Tämä turnaus on paljastanut jälleen karusti maiden tasoerot eikä yllätyksiä ole turnauksessa nähty. Niitä ei tulla näkemään myöskään tänään, joten USA:kin tulee marssimaan selvään voittoon.

Ruotsi – Ranska

Ruotsin ja Ranskan välisessä ottelussa tasoero on vieläkin suurempi ja lukemat pitäisivät olla sen mukaiset. NHL-tähtiä täynnä oleva Ruotsi tulee marssimaan selvään voittoon. Tre Kronor -2,5 lapulle.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Pelikuponki #2:

Valko-Venäjä – Venäjä

Venäjä on pelannut kaksi ottelua ja voittanut molemmat maalierolla 14-0. Valko-Venäjä ei ole onnistunut voittamaan edes pienempiä maita, joten tuska vain kasvaa MM-kisojen jättiläisiä vastaan. Voidaankin hyvällä syyllä olettaa, että Venäjä takoo taululle rumat lukemat.

Kanada – Tanska

Kanada hävisi avausottelun USA:lle, mutta edellisessä matsissa joukkue näytti tasonsa nappaamalla suvereenin 10-0-voiton Etelä-Koreasta. Tanska voitti avausmatsin Saksaa vastaan, mutta USA:ta vastaan tasoero tuli selvästi esille. Tänään vastus on vieläkin kovempi, joten yllätykset voidaan unohtaa. Kanada -3 lapulle.

KERTOIMIIN!