Lätkätuplaus: Näillä eväillä maanantai-iltaan

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus kaivoi esiin jälleen maanantain herkullisimmat pelivalinnat ja kasaan saatiinkin kolme maistuvaa lappua.

Pelikuponki #1:

Lokomotiv Jaroslavl – Admiral Vladivostok

Tässä ottelussa panosta riittää, sillä Lokomotiv taistelee vielä tiukasti kotiedusta pudotuspeleihin, kun taas Admiral joutuu tekemään töitä pleijaripaikan eteen. Lokomotiv on erittäin kova kotijoukkue ja materiaali on selvästi parempi kuin vierasjoukkueella. Myös asenne on varmasti kunnossa, koska panokset ovat isot. Admiral ei vieraissa kykene haastamaan rautatieläisiä, vaan kotiyleisön juhlii. Lähdemme rohkeasti liikkeelle isäntien vähintään kahden maalin voitosta.

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Columbus – NY Rangers

New York Rangers on viiden ottelun voittoputkessa ja pelaaminen näyttää erittäin hyvältä. Columbus on pitkän voittoputkensa jälkeen pelannut ailahtelevasti ja voittoja on seurannut usein tappio. Asetelmat molemmilla ovat hyvät eikä suuria paineita ole niskassa. Erittäin tasainen ottelu, mutta me katsomme vaakakupin olevan vierailijoiden suuntaan kallellaan. Valintamme on X2.

Calgary – Arizona

Calgary on voittanut viidestä edellisestä pelistä neljä ja joukkue taistelee tosissaan pudotuspelipaikasta. Sen sijaan Arizonan loppukausi menee lähinnä varaustilaisuutta odotellessa, sillä menestys on ollut tällä kaudella todella vaisua. Calgaryn materiaali ja pelaaminen on sillä tasolla, ettei Arizona ainakaan varsinaisen peliajan voittoa tästä raavi. 1X on saletti.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #3:

MoDo – Västerås

MoDo saa vieraakseen sarjassa toiseksi viimeisenä oleva Västeråsin, joka joutuu taistelemaan vielä tiukasti putoamista vastaan. MoDon sijoitus on pari pykälää korkeampi, mutta voitolla joukkue nousisi tiukassa keskikastissa monta sijaa ylöspäin. Västerås on sarjan huonoin vierasjoukkue ja tilillä on monta selvää tappiota. Myös tänään tilille tulee yksi lisää.

Tingsryds – Timrå

Kotijoukkue Tingsryds on voittanut kahdeksasta edellisestä pelistään ainoastaan kaksi. Heikko vire onkin pudottanut sijoituksen sarjataulukossa kuudenneksi. Vierasjoukkue Timrå on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelusta ainoastaan yhden varsinaisella peliajalla ja joukkue kamppailee vielä tiukasti suorasta nousukarsintapaikasta. Vire huomioiden vierailijat ovat lähellä voittoa myös tänään, mutta raapastaan lapulle vielä X-varmistus.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!