Lätkätuplaus #3 – NHL ja Allsvenskan keskiviikon resepti

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplauksessa on poikkeuksellisen hienosti selvitty jo kolmanteen pelipäivään, kun eiliset lätkätuplaus-kohteet tulivat kotiin 100% tarkkuudella. Keskiviikko näyttää etukäteen ajateltuna todella nihkeältä jääkiekkopäivältä maaottelutauon takia, mutta me emme siitä lannistu. Kolmannen päivän resepti on: NHL ja Allsvenskan.

Pelikuponki #1

Ensimmäisen pelikupongin kohteet tulevat NHL:stä. Vahvassa vireessä porskuttava Montreal Canadiens saa vastaansa kotonaan ei niin vahvassa vireessä olevan Vancouver Canuksin.

Canadiens on tunnetusti vahva kotijoukkue ja vielä kun joukkue kiitää peräti seitsemän ottelun voittoputkessa, voidaan odottaa vahvaa kotipanosta tälläkin kertaa. Canuks aloitti kauden mallikkaasti, mutta joukkue on nyt valunut sarjan keskikastiin viiden peräkkäisen tappion siivittämänä. Montreal hoitanee ottelun puhtaasti, mutta varmistetaan tämä vielä ML-vetona.

Kupongin toisessa kohteessa pelataan myös vahvavireistä joukkuetta, Pittsburgh Penguinsia, joka saa vastaansa Anaheim Ducksin.

Hallitseva Stanley Cup -mestari Penguins on ollut alkukaudella vahva. Sidney Crosbyn paluun myötä Pens vaikuttaa todella potentiaaliselta voittajasuosikilta. Illan ottelussa kotonaan pelaava Ducks puolestaan on aloittanut jo lähes totutun ailahtelevasti. Anaheimin pelistä puuttuu järki ja tarkoitus, jonka myötä pelin taso vaihtelee otteluiden sisällä merkittävästi.

Pittsburgh lähtee otteluun selvänä suosikkina, mutta tässä kohteessa käy meille myös Anaheimin yhden maalin voitto.

Lätkätuplaus päivä 3 - Laitataklaus.com

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

AIK kohtaa Ruotsin Allsvenskanissa sarjajumbo Södertäljen. Vierasjoukkue on voittanut kymmenestä edellisestä pelistään ainoastaan kaksi, joten tuskaista on perinteikkään seuran meno. AIK tunnetaan aina kovana kotijoukkueena ja sitä se on ollut myös tällä kaudella, sillä seitsemästä pelistä kasassa on viisi voittoa. Ainoastaan huonot vierasesitykset ovat pudottaneet sijoitusta sarjataulukossa, mutta AIK noussee paljon ylemmäksi kauden edetessä pidemmälle.

AIK pääsee hyvällä itseluottamuksella kotiyleisön eteen, sillä alla on hieno vierasvoitto Vasterviksista. Me luotamme kotijoukkueen voittoon kuin kiveen ja laitamme lapulle AIK:n voiton ML-vetona.

Myös tuplan toinen kohde tulee Ruotsin Allsvenskanista. Siinä vastakkain asettuvat hyvään vireeseen päässyt Almtuna ja tappioputkeen ajautunut Vasterviks. Kotijoukkue on päästänyt sarjassa vähiten maaleja, sillä omissa on 14 otteluun soinut ainoastaan 25 kertaa. Vaikka omissa ei ole soinut niin heikosti on soinut myös vastustajan päässä, joten mitään maalijuhlia tuskin tänään nähdään. Tähän laitetaan alle 5,5 maalia.

2

Coolbetin 150€ bonus talteen!