Lätkätuplaus: Maanantai käynnistyy KHL:n ja NHL:n voimin

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus tupsautetaan maanantaina käyntiin kolmella lapulla, johon kohteet valikoitui KHL:stä sekä NHL:stä.

Pelikuponki #1:

Barys Astana – Jokerit

Jokereiden vieraspeli alkaa tänään jo 15:30, joten kiekkofanit pääsevät jo iltapäivästä seurailemaan helsinkiläisjoukkueen otteita. Barys haki viime viikolla Helsingistä voiton, kun Nigel Dawes onnistui kahdesti maalinteossa. Mies onkin Barysille kaikki kaikessa ja hyökkääjä vastaan ketjunsa kanssa kaikesta tekemisestä. Dawes tekee myös tänään kotipeleissä tehoja, joten laitetaan lapulle miehen yli 0,5 pistestä.

San Jose – Toronto

Toronton 11 pelistä peräti kymmenessä on tehty yli 4,5 maalia. Keskimäärin Toronton peleissä tehdään 7,5 maalia ottelua kohden, kun taas San Josen vastaava lukema on 5,3 maalia. Vierailijoiden hyökkäyksessä nuorukaiset takoavat pisteitä, mutta vastaavasti puolustussuuntaan homma vuotaa. Yli 4,5 maalia on hyvä kohde.

150€ bonus Coolbetilta!

Pelikuponki #2:

Florida – Tampa Bay

Steven Stamkosin ja Nikita Kucherovin johtama Tampa Bay johtaa koko Itäistä Konferenssia. Joukkue on 12 ottelusta voittanut peräti yhdeksän ja ainoastaan kahdesti Tampa on hävinnyt varsinaisella peliajalla. Vierasjoukkue on materiaaliltaan selvästi Floridaa edellä ja myös peli kulkee mallikkaasti. X2 oiva valinta lapulle.

Avangard Omsk – TsSKA Moskova

KHL:n kaksi ihan ehdotonta kärkijoukkuetta ja molempien vahvuus löytyy tiiviistä puolustuspelaamisesta. Omsk on päästänyt sarjassa neljänneksi vähiten maaleja, kun TsSKA:n verkko on heilunut toiseksi vähiten. Omskin kotipeli lisää entisestään odotuksia siitä, että maaleilla ei maanantaina juhlita. Laitetaan lapulle ensimmäisen erän alle 2.0 maalia.

Vedot sisään NordicBetillä!

Muista myös, että NordicBet tarjoaa asiakkailleen joka viikko 10€ ilmaisvedon jääkiekkoon! Lunasta tämän viikon veto TÄSTÄ LINKISTÄ!

Pelikuponki #3:

Philadelphia – Arizona

Philadelphia saa ensi yönä vastaansa koko sarjan huonoimman joukkueen, kun edelleen avausvoittoa hakeva Arizona saapuu vieraaksi. Kojoottilauman alkukausi on ollut todella surullinen, sillä omissa on kolissut yli 4 maalin keskiarvolla eikä mikään osa-alue ole kunnossa. Philadelphia tulee jatkamaan tätä putkea, sillä joukkueen ykköstähdet tekevät tasaisen varmaa tulosta. Varma kotivoitto.

Lätkätuplaus vauhtiin Betsafella!