Lätkätuplaus: KHL:stä ja NHL:stä parhaimmat valinnat

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus laitetaan käyntiin tuttuun tapaan kolmella lapulla ja kohteita valittiin mukaan NHL:stä, KHL:stä ja Ruotsin HockeyAllsvenskanista. Kahdessa lapussa kertoimet ovat tänään hieman alle kahden, koska pelivalikoima oli kovin haastavaa. Nostetaan sitten tahtia tulevien päivien aikana.

Pelikuponki #1:

Salavat Ufa – Dynamo Moskova

Ufalla oli todella heikko vaihe meneillään ja Erkka Westerlundin asema oli uhattuna. Nyt alla on kuitenkin kaksi helpottavaa voittoa ja molemmissa tilille on tullut nollapeli. Puolustaminen onkin pääosassa tällä hetkellä, sillä hyökkäyksessä tehot ovat tiukassa. Alle 5,5 maalia on hyvä valinta tähän peliin.

Neftehimik – SKA Pietari

SKA Pietarin voittoa tuskin tarvitsee sen enemmän perustella, sillä joukkue on KHL:ssä täysin ylivertainen. Pietarilaisjätille harvemmin sattuu huonoja päiviä ja laatua löytyy jokaiseen ketjuun. Vierailijoiden kerroin on tänään jopa kohtuullisen korkea, joten laitetaan se ilman muuta lapulle.

Vedot sisään Betsafella!

Pelikuponki #2:

Washington Capitals – San Jose Sharks

Kummatkin joukkueet ovat pirteässä vireessä ja maaleja on syntynyt. Kaksi varsinkin hyökkäysvoimastaan tunnettua joukkuetta tuskin tyytyy puolustamiseen, joten verkkojen luulisi heiluvan. Capsin yhdeksästä viime pelistä peräti seitsemässä on tehty vähintään viisi maalia. Laitetaanpa siis lapulle yli 4,5 maalia.

Calgary Flames – Philadelphia Flyers

Philadelphia on kymmenen ottelun tappioputkessa ja näissä peleissä omissa on kolissut 37 kertaa eli 3,7 maalia ottelua kohden. Se on aivan järisyttävä lukema ja kertoo joukkueessa vallitsevasta fiiliksestä. Joukkue tekee kyllä maaleja, mutta puolustus ei anna mahdollisuutta ottelun voittamiseen. Calgaryn viimeisessä kymmenessä pelissä on tehty yhteensä 71 maalia eli 7,1 maalia ottelua kohden. Nyt haisee vahvasti maalijuhlilta.

Coolbetin Tuplaukseen!

Pelikuponki #3:

Ak Bars Kazan – Dinamo Minsk

Kazanin viime pelit ovat olleet todella vähämaalisia ja siihen vaikuttaa varmasti myös hyökkäyspään poissaolot, kuten vaikkapa Justin Azevedon puuttuminen. Dinamo Minsk on pelannut vähämaalisia otteluita tällä kaudella vieraissa, sillä edellisen kerran yli 5,5 maalia on nähty 6. syyskuuta. Tämä putki jatkuu myös tänään, joten laitetaan underia lapulle.

Troja/Ljungby – Timrå

Timrån peleissä on nähty tällä kaudella selvästi vähiten maaleja, sillä keskiarvo on tasan 4.0 ottelua kohden. Troja/Ljungby vastaava lukema on 4,7, joka on sarjan kolmanneksi pienin. Voidaankin hyvällä syyllä odottaa, että maalit ovat illalla tiukassa ja alle 5,5 maalia on loistava pelivalinta.

NordicBetin tarjouksiin!