Lätkätuplaus: NHL ja KHL täyttävät maanantain laput

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus käynnistyy jälleen maanantain kunniaksi ja ensimmäistä kertaa pääsemme käsiksi myös NHL-kiekkoon, sillä rapakon takana on täysi tohina päällä.

Lätkätuplaus:

Pelikuponki 1:

New York Rangers – San Jose Sharks

San Jose on aloittanut kauden hyvin kahdella voitolla. Rangersin on spekuloitu jäävän jopa pudotuspelien ulkopuolelle tänä vuonna, sillä joukkue on käynyt läpi nuorennusleikkausta. Varsinkin hyökkäyksessä muutoksia on nähty eikä peli varsinkaan alkukaudesta ole vielä uomissaan. Sharks lähtee otteluun suosikkina, joten X2 vaikuttaa ihanalta.

Pittsburgh Penguins – Colorado Avalanche

Pittsburgh ei ole ekoissa peleissä näyttänyt potevan mestaruuskrapulaa alkuunkaan. Luistin kulkee ja peli on iloista, vaikka Sidney Crosby onkin sivussa. Colorado kairasi ensimmäisestä ottelusta hienon 6-5-voiton Dallasista, joten itseluottamus on kunnossa. Pittsburghin kotiluolassa vire testataan kuitenkin huolella, sillä Pens on kaudesta toiseen parhaimpia kotijoukkueita. Coloradon varsinaisen peliajan voitto oli suuri yllätys, joten 1X on pomminvarma.

nhl

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki 2:

Jokerit – Torpedo

Helsinkiin saapuu vieraaksi Jokereiden painajainen Torpedo Nizhni Novgorod. Tiukasti puolustava ja tehokkaasti paikoistaan rankaiseva Torpedo on ollut viime vuosina Jokereille karvasta kalkkia. Joukkueiden välille on muodostunut todellista kitkaa viime kevään pudotuspelisarjan myötä. Tunnetta nähdään varmasti myös tänään, mikä tarkoittaa paljon erikoistilannepelaamista. Tämän myötä myös verkot saattavat heilua molemmissa päissä, joten lapulle laitetaan kohteeksi yli 3,5 maalia.

Dinamo Riika – Spartak Moskova

Läntisen Konferenssin viimeisenä oleva Dinamo Riika on kerännyt kauden 11 pisteestään peräti kahdeksan kotikaukalosta. Spartak Moskova kuuluu sarjan heikompiin joukkueisiin Dinamo Riikan ohella. Sen edelliset viisi vieraspeliä ovat sujuneet umpisurkeasti, sillä omissa on kolissut lähes viiden maalin keskiarvolla. Tänään maaleja nähdään varmasti molemmissa päissä, sillä kummankaan vahvuuksiin ei kuulu puolustuspelaaminen. Lapulle laitetaan yli 3,5 maalia.

khl

Coolbetin 150€ bonus talteen!