Lätkätuplaus: NHL-kiekkoa maanantain lapuille

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus käynnistyy maanantaina NHL-kohteiden voimin, sillä rapakon takana on tarjolla pelejä jo alkuillasta. Tässä ensimmäisen päivän valinnat!

Pelikuponki #1:

Colorado – Anaheim

Hurjassa kuuden ottelun voittoputkessa oleva Colorado taistelee tosissaan pudotuspelipaikasta ja onhan joukkue sarjataulukossa myös Anaheimin edellä. Silti kertoimissa Anaheim on laskettu suosikiksi, joten eihän Coloradoa voi sivuuttaa tuplauksesta. Anaheim on materiaaliltaan ehkä hitusen laadukkaampi, mutta Coloradolla on kotikaukalossa kaikki mahdollisuudet voittoon. Pistetäänkin lapulle kotijoukkueen ML-voitto.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Coolbetin Tuplaus-kampanjassa on jälleen tällä viikolla tarjolla hurja 5000 € Jackpot! 

Pelikuponki #2:

IF Björkloven – Pantern

Tämä kohde tulee Ruotsin HockeyAllsvenskanista, jossa kohtaavat kuudentena oleva Björkloven sekä neljäntenä oleva Pantern. Kummankin joukkueen puolustaminen on ollut tällä kaudella hyvällä tasolla, mutta varsinkin Pantern on viime aikoina nollannut vastustajia. Vierailijoilla onkin päällä yli 120 minuutin mittainen nollaputki, joten Björkloven saa miettiä huolella, miten tuo tänään rikotaan. Underin leima onkin vahvasti tämän ottelun päällä.

Boston – Dallas

Boston on tehnyt viimeisessä 10 ottelussa maaleja yhteensä 4,2 ottelua kohden ja se on todella kova lukema. Ei ole ihmekään, että Boston on yksi NHL:n kuumimmista joukkueista ja varsinkin Brad Marchand on melko pitelemätön. Myös Dallasilta löytyy tulivoimaa ja vai miltä kuulostaa hyökkäyksestä löytyvät Tyler Seguin, Jamie Benn ja Aleksandr Radulov. Tänään tullaan maaleja näkemään.