Lätkätuplaus: NHL-kiekolla viikon tuplaukset vauhtiin

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus käynnistyy yön NHL-kierroksen voimin, josta poimitaan hieman normaalista poikkeaviakin kohteita lapuille. Tässä perustelut!

Pelikuponki #1:

Edmonton – Florida

Tänään lähdetään tuplaukseen pelajaerikoisten voimin ja lapulle laitetaan Edmonton Oilersin kapteenin Connor McDavidin piste. Joukkueen ykköstykki kantaa vastuun tehoista ja kotikaukalossa tulosta syntyy. McDavid yli 0,5 pistettä heitetään lapulle.

Arizona – Chicago

Kahden heikossa vireessä olevan joukkueen kohtaaminen, mutta varsinkin Chicagolle kyseessä on todellinen pakkovoitto. Mikäli Chicago haluaa hakea täyden pistepotin, niin joukkueen tähtien on noustava esiin. Tällöin huutoon vastaa Patrick Kane. Jenkkihyökkääjä pistettä lapulle.

KERTOIMIIN!

Pelikuponki #2:

Toronto – Tampa Bay

Kumpikin joukkue on erittäin hyvässä vireessä ja hyökkäysvoimaa kokoonpanoista löytyy. Tampa Bay on kuitenkin materiaaliltaan hieman Torontoa vahvempi, joten hypätään mukaan vieraiden kelkkaan. Tässä matsissa vierasjoukkue ei jää ilman pistettä, joten X2 lapulle.

Arizona – Chicago

Chicagolla on tänään pakkovoitto, sillä Arizonan kaltaiselle heittopussille ei ole varaa menettää pisteitä. Nyt Blackhawksilla onkin viimeiset hetket nousta mukaan pudotuspelitaisteluun. Chicagon heikko vire on huomioitu kovaa kertoimissa, vaikka Arizona on monta astetta heikompi joukkue. Tähän peliin X2 on hyvä kohde.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!