Lätkätuplaus: Kahden NHL-pelin voimin maanantain tuplaukseen

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus on kerännyt itseluottamuksen rippeet jälleen kasaan, kun uusi viikko starttaa. Se käynnistetään kahdella NHL-kohteella.

Pelikuponki #1:

Pittsburgh – Arizona

Pittsburgh on viiden ottelun voittoputkessa ja meno on ollut suorastaan hyytävää, sillä näissä otteluissa vastustajan maaliverkko on heilunut 28 kertaa. Hallitseva mestari onkin pelottavan kovassa kunnossa jo näin aikaisessa vaiheessa kautta. Varsinkin Sidney Crosbyn johtaman hyökkäyksen pysäyttäminen on tällä hetkellä lähes mahdoton urakka. Arizona on voittanut 14 vierasottelusta ainoastaan kolme eikä joukkuetta voi hyvälläkään mielellä pitää isäntien tasoisena nippuna. Arizona on pahasti rakennusvaiheessa eikä menestystä ole näköpiirissä lähivuosina. Pittsburgh on ensi yön varma voittaja. Lähdemme keulimaan ja pistämme lapulle Pittsburgh -1,5.

pens

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Montreal – Boston

Kaikki varmasti tietävät Tuukka Raskin kirouksen Montrealia vastaan. Suomalaisveskari on kohdannut Canadiensin 24 kertaa ja voittoja on kertynyt tilille viisi kappaletta. Jostain mystisestä syystä Raskin peli ei vain kulje Montrealia vastaan, mutta myös koko Bruins-nippu on jatkuvasti pulassa Canadiensin kyydissä. Nyt Montreal on vielä hurjassa vireessä, sillä alla on 10-1-voitto Coloradosta, kun taas Boston matelee kolmen ottelun tappioputkessa. Onkin hyvin perusteltua hakea tähän varma kotivoitto.

1

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Coolbetilla käynnistyi maanantaina viikoittainen tuplauskampanja, jossa pääpalkintona on 2000€ bonus.

Jokainen pelaaja, joka tuplaa viikon läpi eli yhteensä 7 voittavaa vetoa (1 per päivä) ehtojen mukaisesti, palkitaan 2000 € vedonlyöntibonuksella. Bonuksella on 1x kierrätysvaatimus.

Lisäksi läpituplaaja saa postissa yllätyspalkinnon ja hänen alias lisätään tuplauksen Hall of Fameen.

Coolbetin tuplauskampanjaan!