Lätkätuplaus: NHL:ssä jälleen iso kasa Prime Time -otteluita

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus tarttuu maanantaina kiinni muun muassa illan NHL-otteluihin, jotka alkavat virkistävästi Suomessa parhaaseen katseluaikaan.

Pelikuponki #1:

Mora – Södertälje

Ruotsin Allsvenskanissa kohtaavat sarjakärjessä oleva Mora ja toiseksi viimeisenä majaileva Södertälje. Mora porskuttaa seitsemän ottelun voittoputkessa ja on kerännyt 17 kotiottelusta peräti 42 pistettä. Mora on voittanut molemmat keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella, joten isäntien voitto on tänäänkin herkullinen valinta lapulle.

Västerås – AIK

Tuplan toinen kohde tulee myös samasta sarjasta, kun perinteikäs AIK vierailee Västeråsin luona. Kotijoukkue on sarjajumbona ja alla on tyly 7-1-tappio Tingsrydsille. Myös AIK:n kausi on sujunut mollivoittoisesti, mutta aineksia löytyy paljon parempaan. Tilillä onkin lukuisia tiukkoja tappioita, joten varmistamme AIK:n voiton myös tasuri-vaihtoehdolla.

22

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!

Pelikuponki #2:

Boston Bruins – New York Islanders

NHL-kierros käynnistyy jo klo 20:00, kun Boston Bruins ja New York Islanders iskevät yhteen. Vierasjoukkueen kausi on ollut surkeaa tarpomista ja pudotuspelit voidaankin melkein unohtaa, mikäli Islanders ei veny uskomattomaan voittoputkeen loppukauden aikana. Boston napsii tasaiseen tahtiin pisteitä ja varsinkin Tuukka Rask antaa jokaisena iltana mahdollisuuden voittoon. Islanders on Itäisen Konferenssin huonoin vierasjoukkue ja alla 7-4-tappio Carolinalle. Boston kaatoi viime ottelussa Philadelphian ja jatkaa tänään hyviä esityksiä.

San Jose Sharks – Winnipeg Jets

Ilman Patrik Lainetta pelaava Winnipeg Jets on ajautunut ikävään tappioputkeen eikä joukkueen peli näytä alkuunkaan hyvältä tällä hetkellä. Jets on hävinnyt kolme ottelua putkeen eikä tänään ole tulossa helpotusta. Vaikka San Josen esitykset ovat ailahdelleet, niin kotiyleisön edessä joukkue ei Winnipegille häviä.

11

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Pelikuponki #3:

Dynamo Moskova – Ak Bars Kazan

KHL:ssä kohtaavat Läntisessä Konferenssissa hurjaa nousua tekevä Dynamo Moskova sekä tappiputkeen ajautunut Ak Bars Kazan. Dynamo Moskova on varsinkin kotikaukalossa tehnyt selvää jälkeä vierailijoista ja voittoputki fanien edessä on venynyt seitsemän ottelun mittaiseksi. Kotijoukkueella riittää myös panosta loppukauteen, sillä haarukassa on vielä kotietu pudotuspeleihin. Lähdemme isäntien kelkkaan.

33

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Muistakaa myös käynnissä oleva NordicBetin Kiekkoguru-kampanja, jossa tarjolla on upeita NHL-matkoja Torontoon. Kisaan pääset mukaan TÄÄLTÄ!

Coolbetilla on käynnissä viikoittainen tuplauskampanja, jossa tarjolla on 2000€ bonusrahaa jokaiselle, joka selvittää tuplauksessa koko viikon onnistuneesti. Ohjeet tähän kampanjaan löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!