Lätkätuplaus: NHL:n Prime Time -ottelut tarjoavat mainion pelivalinnan

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus käynnistyy täysin NHL-kohteiden kanssa, sillä maanantai tarjoaa erityistä Prime Time -herkkua kotikatsomoihin.

Pelikuponki #1:

Toronto – Chicago

Kumpikin joukkue on tehnyt kauden kahdessa ensimmäisessä pelissä peräti 15 maalia, joten voidaan puhua aivan järjettömän tehokkaasta startista. Toronto takoi avauspelissä seitsemän maalia Jetsin verkkoon ja toisessa pelissä Rangers joutui kaivamaan kiekon kahdeksan kertaa verkoista. Chicago osui viidesti Columbuksen verkkoon ja Pittsburghia vastaan verkot heiluivat peräti 10 kertaa. Tässä ottelussa maaleja nähdään!

Tampa Bay – Washington

Jos oli edellinen kaksikko mättänyt maaleja, niin sitä on tehnyt myös Tampa Bay ja Washington. Pelkästään Alexander Ovechkin on tehnyt jo seitsemään maalia kahdessa ottelussa, joten venäläistähti on ainakin vireessä. Myös Tampa on tehnyt kahdessa pelissä yhdeksän maalia, joten vastakkain on kaksi erittäin hyökkäysvoimaista joukkuetta. Laitetaanpa lapulle yli 4,5 maalia.

Betsafen bonukset haltuun!

Pelikuponki #2:

Edmonton – Winnipeg

Edmontonin hyökkäysvoimaa tuskin kukaan lähtee aliarvioimaan. Conor McDavid johtama hyökkäys tulee tekemään hirveän määrän tällä kaudella maaleja. Nyt vastassa on Winnipeg Jets, jonka puolustus on täydellisen sekasorron vallassa. Omissa on kolissut kahteen peliin peräti 13 kertaa. Jets tulee varmasti tekemään ainakin pari maalia ensi yönä, mutta omissa kolisee vieläkin useammin. Täysin saletti over.

Buffalo – New Jersey

New Jersey aloitti kauden voitolla, kun joukkue kaatoi kotikaukalossa Coloradon numeroin 4-1. Buffalo on hävinnyt molemmat pelinsä, kun kauden avauksessa tilille tuli jatkoaikatappio Montrealille ja edellisessä ottelussa New York Islanders oli vahvempi. Kumpikaan joukkue ei lukeudu sarjan parhaimmistoon, joten tekemistä on, mikäli joukkueet nähtäisiin pudotuspeleissä. Tässä kamppailussa nähdään kahden heikohkon joukkueen tasainen vääntö. Alle 6,5 maalia on selviö.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Pelikuponki #3:

New York Islanders – St. Louis

St. Louis on aloittanut kauden kahdella voitolla ja maaleja otteluissa on nähty yhteensä 15 kappaletta. Joukkueen hyökkäys onkin ollut erittäin tehokkaalla päällä, mutta samaa ei voi sanoa puolustuksesta. Myös joukkueen maalivahtipeli suuri kysymysmerkki tälle kaudelle. Islandersin kaksi ottelua ovat puolestaan tarjonneet 14 osumaa, joten ei saarelaistenkaan pelissä aivan mitään hiljaiseloa ole vietetty. John Tavaresin johtama hyökkäys tulee tekemään tehoja, mutta maalivahti Thomas Greiss ei todellakaan lukeudu parhaimmistoon. Tänään nähdään maaleja.

Lätkätuplaus käyntiin NordicBetillä!