Lätkätuplaus: Päivän valinnat tulevat yön NHL-kierrokselta

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus käynnistyy tänään NHL-otteluiden voimin, sillä oikeastaan siinä on kaikki tänään pelattavat lätkäpelit. Tässä perustelut lappuihin!

Pelikuponki 1:

San Jose Sharks – Vegas Golden Knights

San Jose toipui avausottelun nöyryytyksestä ja kaivoi elintärkeän jatkoaikavoiton toisesta ottelusta. Näin ollen kotietu on Sharksilla, kun edessä on kolmas ottelu. Lähtökohdat tulevat olemaan SAP Centerissä täysin erilaiset, sillä Vegas on nyt altavastaajana. Joukkuetta myös koeteltiin edellisessä pelissä, kun jatkoajalla syntynyt maali hylättiin. Nyt joukkue onkin uudenlaisesssa tilanteessa, kun taas kokenut hailauma haistaa veren. Kotivoittoa lapulle.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Pelikuponki 2:

Tampa Bay Lightning – Boston Bruins

Boston kävi hakemassa ryöstön heti ekasta ottelusta, kun joukkue kaatoi mestarisuosikkien joukkoon lasketun Tampa Bayn numeroin 2-6. Se oli tyly näytös vierasjoukkueelta, sillä ajoittain Tampa vyörytti isosti hyökkäyksiä Bostonin päätyyn. Tuukka Rask kuitenkin kesti ja Bruins käytti maalipaikkansa hurjalla tehokkuudella. Tampalla ei ole varaa hävitä toista kotiottelua putkeen, joten isännät tulevat vielä suuremmalla raivolla kaukaloon. Ensi yönä maalinteko ei enää töki, joten sarja tasoittuu lukemiin 1-1.

KERTOIMIIN!