Lätkätuplaus: Kärpät ja KooKoo tarjoavat maalijuhlat Raksilassa

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus jatkuu tiistaina kahdella lapulla, joten alku viikon urakkaan oli aivan mukiinmenevä. Tässä päivän poiminnat!

Pelikuponki #1:

Kärpät – KooKoo

KooKoon edellisissä viidessä pelissä on tehty keskimäärin peräti 9 maalia ottelua kohden. Kouvolaisjoukkueen peleissä on koko kaudella tehty keskimäärin 5,9 maalia, mikä on koko sarjan toiseksi suurin lukema. Kärpät on puolestaan tehnyt Liigassa eniten maaleja, joten olisi ihme, mikäli Raksilassa ei päästäisi heiluttamaan verkkoja oikein urakalla. Yli 5,5 maalia on oiva pelivalinta tiistaille.

150€ bonus Coolbetille!

Pelikuponki #2:

Langnau – Ambri-Piotta

Kummankin joukkueen edelliset pelit NLA-liigassa ovat olleet vähämaalisia. Tänään kyseessä on vielä tärkeä peli, sillä molemmat joukkueet ovat putoamisviivan alapuolella. Onkin odotettavissa, että sama kaava jatkuu eikä kumpikaan lähde mukaan mihinkään maalintekokilpailuun. Underilla lähdetään liikkeelle.

Kloten – Zug

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran sunnuntaina, jolloin Zug nappasi 2-4-voiton hurjalla viimeisen erän esityksellä. Kaikki neljä maaliaan viimeisen 11 minuutin aikana tehnyt Zug lähtee myös tänään suosikkina otteluun, mutta mistään selvästä voitosta ei voida puhua. Sarjajumbona oleva Kloten osaa puolustaa, mutta joukkueen hyökkäys ei saa sitten kaivettua tehoja mistään. Kloten on tehnyt 15 ottelussa 24 maalia ja se on lukemana todella surkea. Alle 6,5 maalia tähän peliin hyvä poiminta.

Vedot sisään NordicBetillä!

Muista myös, että NordicBet tarjoaa asiakkailleen joka viikko 10€ ilmaisvedon jääkiekkoon! Lunasta tämän viikon veto TÄSTÄ LINKISTÄ!