Lätkätuplaus: Overeita ja undereita maanantain tuplauslapuille

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus eteni viime viikolla aina viidenteen päivään asti, kunnes Jukureiden ja Kärppien maalijuhlat koituivat kohtaloksi. Tällä viikolla jatketaan entistä isommalla höökillä eteenpäin.

Pelikuponki #1:

Spartak Moskova – Barys Astana

Barysin otteluissa on tällä kaudella tehty keskimäärin 5,5 maalia, joka on koko KHL:n toiseksi suurin lukema. Vain SKA Pietarin peleissä on tehty enemmän maaleja ja pietarilaistenkin keskiarvo on 5,6. Barysin hyökkäys on ollut jopa hämmästyttävän tehokas, mutta omissa on kolissut vastaavasti yllättävänkin paljon. Spartak pystyy haastamaan kotikaukalossa Barysin, mutta maaleja se vaatii. Tässä pelissä verkot tulevat heilumaan.

KHL-vedot sisään NordicBetillä!

Muista myös, että NordicBet tarjoaa asiakkailleen joka viikko 10€ ilmaisvedon jääkiekkoon! Lunasta tämän viikon veto TÄSTÄ LINKISTÄ!

Pelikuponki #2:

Severstal – Jugra

Kummankin joukkueen otteet ovat ailahdelleet pahasti viime aikoina ja puolustus on ajoittain vuotanut pahasti. Jugra on päästänyt KHL:ssä kaikista eniten maaleja, sillä verkko on heilunut omassa päässä 24 ottelussa peräti 81 kertaa. Myös Severstal on päästänyt paljon maaleja siihen nähden, että joukkue löytyy kuitenkin pudotuspeliviivan yläpuolelta. Kummankin hyökkäyks on onnistunut yli 2 maalin keskiarvolla ottelua kohden, joten eiköhän tänäänkin maaleja nähdä. Yli 4,5 maalia lukitaan lapulle.

Betsafelta bonukset talteen!

Pelikuponki #3:

Kunlun – Admiral Vladivostok

Kunlunin ja Admiral Vladivostokin välinen ottelu käynnistyy jo klo 14:30. Kiinalaisjoukkueen viimeaikaiset ottelut ovat olleet erittäin tiukkoja ja vähämaalisia. Kymmenessä viimeisessä pelissä on tehty keskimäärin vain 3,8 maalia, joten maalit ovat olleet todella vähissä. Joukkueiden edellinen ottelu kaksi päivää sitten päättyi numeroihin 1-1, joten mikään tuskin on muuttunut tänään. Alle 5,5 maalia kupongille.

Dinamo Riika – Sibir

Tässä on kahden heikkovireisen ja hyökkäyspään ongelmien kanssa painivan joukkueen kohtaaminen. Siinä, missä Dinamo Riika on tehnyt viimeisessä kymmenessä pelissä keskimäärin 1,5 maalia, niin Sibirin lukema on 1,9 maalia. 1. erän alle 1,5 maalia onkin loistava valinta maanantain tuplauslapulle.

150€ bonus Coolbetille!