Lätkätuplaus – Päivä 5: Jukurit ja Kärpät tahkoavat vähämaalisen ottelun

Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com
Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com

Lätkätuplaus selvisi torstaista tyylikkäästi, kun lapulla olleet underit napsahtivat kohdalleen. Tänään jatketaan hyväksi todetulla linjalla.

Lätkätuplaus:

Jukurit – Kärpät

Siinä, missä Kärpät kerää tasaiseen tahtiin voittoja tilille, niin Jukurit on viiden ottelun tappioputkessa. Jukureilla on valtavan suuria ongelmia maalinteon kanssa, sillä joukkue on tehnyt 15 ottelussa 22 maalia. Se tekee ottelua kohden ainoastaan 1,46 maalia. Nyt vastaan tulee sarjassa toiseksi vähiten maaleja päästänyt joukkue, joten tiukkaa tulee olemaan myös tänä iltana. Kärpät on kotona juhlinut maaleilla, mutta vieraissa meno ei ole ollut missään nimessä yhtä railakasta. Keskimäärin oululaisten vieraspeleissä on tehty 4,4 maalia ottelua kohden. Jukureiden kahdeksasta kotiottelusta ainoastaan yhdessä on tehty yli 5,5 maalia, joten kuten tilastot osoittavat niin underia on luvassa.

Zug – Langnau

Langnau aloitti kauden railakkaasti, sillä maaleja syntyi ottelusta toiseen valtavia määriä. Viime viikkoina tahti on rauhoittunut selvästi ja se on näkynyt myös tuloksissa. Langnau onkin napsinut hienoja voittoja, joista viimeisin tuli Zürichiä vastaan lukemin 3-2. Zug koki viime pelissä 1-0-tappio Lausannelle, joten parannettavaa riittää kotijoukkueen leirissä. Isännät lähtevät otteluun suosikkina, mutta Langnau parantunut itseluottamus takaa sen, että kamppailusta muodostuu tiukka. Alle 6,5 maalia on oiva valinta lapulle.

150€ bonus Coolbetille!

Lisää vedonlyöntivihjeitä löydät Pallomeri.netin ”Vedonlyöntivihjeet lähteistä” -osiosta!