Lätkätuplaus – DAY 6: Kärpät aloittaa kauden voitolla

Lätkätuplaus / Laitataklaus.com

Lätkätuplaus on edennyt jo lauantaihin ja homma jatkuu edelleen kahdella lapulla. Tässä tulee pelivalinnat ja perustelut kuudenteen päivään.

Pelikuponki #1:

Kärpät – KalPa

Hallitseva Suomen mestari Kärpät aloittaa kauden lauantaina kotikaukalossa, kun vieraaksi saapuu eilen Jukureille jatkoajan jälkeen hävinnyt KalPa. Kuopiolaisten harjoituskausikin sujui heikosti ja loukkaantumiset riivaavat. Lähtökohdat Oulun reissuun ovatkin haastavat eikä se helpota tilannetta, että alla on tiukka tappio eiliseltä. Kärpät on loistava valinta tuplaukseen.

Jukurit – HIFK

Kumpikin joukkue aloitti kauden 4-3-jatkoaikavoitolla, joten molempien kausi käynnistyi voitokkaasti. Jukurit on materiaaliltaan sarjan pohjakastia, kun taas HIFK kuuluu aivan kärkikastiin. Vaikka Jukurit pääsee pelaamaan kotikaukalossa, niin HIFK on silti ottelussa suosikki. Helsinkiläiset tulevatkin painelemaan vahvemman materiaalinsa turvin voittoon.

Pelikuponki #2:

Magnitogorsk – Traktor

Magnitogorskin ja Traktorin peleissä on nähty tällä kaudella todella vähä maaleja, sillä isäntien peleissä verkot ovat heiluneet keskimäärin 3,2 kertaa ottelua kohden, kun taas Traktorin vastaava lukema on 3,3. Tästä ottelusta onkin odotettavissa erittäin tasainen ja vähämaalinen vääntö, joten lapulle lähtee alle 5,5 maalia.

Vitjaz – Slovan Bratislava

Tuplauksen viimeinen kohde tulee Vitjaz-Slovan Bratislava -pelistä. Kumpikin joukkue on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua, joista kummallakin ainoastaan yhdessä on nähty yli 5,5 maalia. Näin ollen luotetaan, että sama kaava jatkuu lauantaina ja painetaan lapulle alle 5,5 maalia.

LIITY JA LUNASTA 100 % BONUS