Lätkätuplaus: KHL:n herkkupala on SKA Pietari-Jokerit

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Lätkätuplaus eteni vakuuttavasti keskiviikkoon, sillä myös kaikki tiistain pelivalinnat napsuivat oikein. Tässä kohteet kolmanteen päivään!

Pelikuponki #1:

Barys Astana – Neftekhimik

Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran viikko sitten ja silloin Barys haki vieraskaukalosta 6-1-voiton. Tämän jälkeen Barys on kärsinyt kaksi tappiota todellisten maalijuhlien jälkeen, joten ainakin viihdettä joukkueen peleissä on riittänyt. Kolmessa ottelussa onkin nähty yhteensä 24 osumaa, mikä tekee keskiarvoksi ottelua kohden 8 maalia. Maaleja sopii odottaa myös tänään, joten lapulle lähtee yli 4,5 maalia.

Vitjaz – Sotshi

Kumpikin on aloittanut kauden kahdella voitolla ja kahdella tappiolla, joten molemmissa leireissä voidaan olla positiivisella mielellä. Molemmista joukkueista löytyy hyvät veskarit, sillä Vitjazin tolppien välissä torjuu Joni Ortio ja Sotshilla on kaiken nähnyt Konstantin Barulin. Kaiken järjen mukaan tänään ei mitään maalijuhlia nähdä, vaan kaksi tasaista joukkuetta kohtaa tasaisissa merkeissä. Alle 5,5 maalia lapulle.

Pelikuponki #2:

SKA Pietari – Jokerit

Jokereilla on keskiviikkona edessä alkukauden kovin haaste, kun matka käy Pietarin Jääpalatsiin. Kumpikin joukkue on merkannut jo hyvissä ajoin tämän pelin kalenteriin, joten kaukalossa on varmasti ekstrajännitettä. Kumpikaan ei varmasti ota suuria riskejä alussa, joten varovainen startti on varmasti luvassa. Näin ollen 1. erässä alle 2 maalia kuulostaa loistavalta valinnalta tuplaukseen.

Dinamo Minsk – Spartak Moskova

Minsk on hävinnyt kaikki neljä peliään ja varsinkin hyökkäyksessä on todella suuria ongelmia, sillä joukkue on tehnyt vain neljä maalia. Spartak Moskova on aloittanut sen sijaan kauden hyvin, sillä neljästä ottelusta on tullut kolme voittoa. Spartak ei ole kuitenkaan mitään suuria murskavoittoja kerännyt, vaan pisteet ovat tulleet tiukkojen taisteluiden jälkeen. Myös tänään luvassa on tiukka peli, joten alle 5,5 maalia lähtee lapulle.

LIITY JA LUNASTA 100 % BONUS