Lätkätuplaus: Jännitys alkaa käydä sietämättömäksi

Lätkätuplaus / Laitataklaus.com

Lätkätuplaus jatkaa puksuttamista kuudenteen päivään, vaikka perjantain lappu laittoi jännittämään siihen tahtiin, että unen saanti yöllä oli mahdotonta.

Lätkätuplaus:

KalPa – JYP

Sarjakakkosena oleva KalPa saa vastaansa Liigan toiseksi huonoimman vierasjoukkueen JYPin. Jyväskyläläisjoukkue on voittanut ainoastaan yhden vieraspelin tällä kaudella varsinaisella peliajalla. KalPa on kausi on sujunut aivan fantastisesti ja varsinkin kotipeleissä meno on ollut huumaavaa, sillä joukkueella ei ole ainuttakaan tappiota varsinaisella peliajalla. Edes Eero Kilpeläisen loukkaantuminen ei lamaannuttanut kuopiolaisjoukkuetta, vaan korvaajat ovat suoriutuneet tehtävistä mallikkaasti. Emme voi olla tarttumatta kohteeseen 1X.

Torpedo – Dinamo Minsk

Läntisen Konferenssin kolmantena porskuttava Torpedo saa vieraaksi tiukasti pudotuspelipaikasta taistelevan Dinamo Minskin. Vierasjoukkue on mainiossa vireessä, sillä alla on neljä voittoa. Varsinkin Ben Scrivens sekä vieralijoiden puolustus ovat toimineet, joten saumat voittoon ovat aina korkealla tasolla. Torpedolla on alla kotitappio Slovan Bratislavalle, joten motivaatio luulisi löytyvän helposti lauantaipäivän otteluun. Erittäin tiiviisti puolustava joukkue on noussut KHL:n kärkijoukkueiden sekaan eikä Torpedon kaataminen ole helppoa. Molempien omassa päässä homma on tällä kaudella toiminut, joten pistetään lapulle alle 5,5 maalia.

1

Coolbetin 150€ bonus talteen!