Lätkätuplaus: Päivän kohteet tulevat Liiga-kierrokselta

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus ei nyt mennyt aivan nappiin eilen, sillä Salavat Ufan kotitappio Severstalille pilasi meidän niin kuin varmasti monen muukin betsaajan laput.

Lätkätuplaus:

SaiPa – HPK

HPK:n kauden viidessä pelissä on tehty yhteensä 17 maalia, joka on reilut kolme ottelua kohden. Myös SaiPa on saanut puolustuksensa kuntoon kauden kahden ensimmäisen pelin jälkeen. Myös maalivahti Frans Tuohimaa on pelannut hyvin, joten Lappeenrannassa näkyy valoa tunnelin päässä. HPK on puolustanut loistavasti, mutta hyökkäystehojen vuoksi pisteitä on tilillä vasta viisi. Tänään nähdään jälleen yksi vähämaalinen peli HPK:n kauteen.

KalPa – Kärpät

Kärpillä on alla kaksi todella selvää voittoa, kun joukkue kaatoi Raksilassa ensin Pelicansin numeroin 5-2, minkä jälkeen Sport koki nöyryyttävän 8-1-tappion. KalPa on pelannut neljä tiukkaa peliä, joista saldona on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Täksi kaudeksi isoja muutoksia kokenut KalPa onkin varmasti alkukaudesta ailahteleva, kun taas Kärpät tuntuu olevan hyvillä raiteilla. Oululaisjoukkueen tekeminen on raikasta ja pelisysteemi on hyvin hallussa. Laitetaan lapulle X2.

Betsafen bonukset haltuun!