Lätkätuplaus: Päivän tupla tulee CHL:stä

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Lätkätuplaus jatkuu yhdellä lapulla, sillä Montreal nyhjäsi Bostonin kanssa tasapelin kotikaukalossa, mikä tarkoitti toisen lapun epäonnistumista. Pittsburghin tyly voitto takasi kuitenkin tuplauksen jatkumisen.

Lätkätuplaus:

Perustelut ovat nyt sellaiset, että kun +1,5-tasoituksella saa Sveitsin liigan parhaat jengit samalle lapulle, niin kyllä pitää tarttua.

Växjo ei ole vakuuttanut tänä vuonna millään mittarilla ja voidaan pitää jopa hienoisena yllätyksenä, että joukkue venyi Zurichin vieraana 0-0-tasapeliin Sveitsissä. Zürich on päässyt oivaan vireeseen ja joukkueen edellinen varsinaisen peliajan tappio on tullut marraskuun 1. päivänä Luganolle. Ottelusta kehkeytyy varmasti vähämaalinen jännitysnäytelmä, jossa vierailla on loistavat mahdollisuudet voittoon. Pistetään lapulle Zürich +1,5.

Viime kauden mestari Bern on pelannut tällä kaudella vakuuttavasti ja on yksi NLA:n mestarisuosikeista. Sparta Praha on edelleen Tshekin liigan kärkijoukkueita ja joukkue on todella hyvässä vireessä. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 1-1, joten jatkopaikka on täysin auki toisessa osaottelussa. Bern on kertoimien valossa haastaja, mutta kyllähän vierailijat lähtökohtaisesti on kovempi joukkue. Uskomme, että Bern materiaalieron voimalla venyy vähintään maalin tappioon Tshekeissä.

latka

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!