Lätkätuplaus: Pari herkullista tuplauslappua jouluviikolle

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus päättyi viime viikolla katastrofiin, joten tästähän ei voi olla kuin suunta ylöspäin. Maanantai laitetaan liikkeelle totutusti kahdella lapulla.

Pelikuponki #1:

Avangard Omsk – Jokerit

Jokereiden matka käy kauas itään, jossa vastaan asettuu aina kivikova Avangard Omsk. Kotijoukkue on KHL:n parhaimpia joukkueita vuodesta toiseen eikä tämäkään kausi ole tehnyt poikkeusta. Jokerit on totutusti lähtenyt vieraissa liikkeelle aina hieman puolustusvoittoisella taktiikalla. Omsk kuitenkin pakottaneekin Jokerit puolustuskannalle laadukkaan pelaamisen turvin. Maalimäärät tulevat pysymään tänään alhaisina, koska maalintekokilpailuun helsinkiläisjoukkue ei voi lähteä mukaan. Valinta on alle 5,5 maalia.

Novokuznetsk – Dinamo Minsk

Novokuznetsk tuo KHL:n koomisin joukkue. 40 ottelua, joissa tilille on kertynyt 30 pistettä. Kotona otteluita on pelattuna 19 ja tappioita koossa 13. Materiaaliltaan Novokuznetsk kuuluisi johonkin ihan muualle kuin Euroopan kovimpaan jääkiekkosarjaan. Vaikka joukkue on viime aikoina napsinut muutaman voiton tilille, niin pelit ovat olleet täysin yhtä maalia, joten pisteiden takana onkin enemmän tuuria kuin taitoa. Dinamo Minsk ei pisteitä tässä ottelussa menetä, vaan hakee saletin voiton.

11

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Coolbetilla on käynnissä myös tuplauskampanja, jossa tarjolla on 2000€ bonus jokaiselle, joka onnistuu tuplaaman viikon läpi. Lisätietoa kampanjasta voit lukea TÄSTÄ LINKISTÄ!

Pelikuponki #2:

Pantern – Vita Hästen

Vierasjoukkue Vita Hästen taistelee tiukasti putoamista vastaan Ruotsin Allsvenskanissa. Joukkueen puolustaminen on ollut hyvällä tasolla jo pitkään, mutta hyökkäyspään ongelmat ovat pudottaneet rajusti sarjasijoitusta. Vita Hästen on tehnyt sarjassa vähiten maaleja, sillä verkko on heilunut 27 ottelussa 54 kertaa. Myös Panternin vahvuudet ovat puolustuspäässä, joten kahden tiiviin joukkueen kohtaamisessa tuskin maaleilla herkutellaan. Kisaturistin valinta on alle 5,5 maalia.

Carolina – Detroit

Carolina aloitti kauden umpisurkeasti, mutta sen jälkeen joukkue on saanut pelinsä loistavaan kuosiin ja voittoja ropisee tilille tasaiseen tahtiin. Varsinkin kotiyleisön edessä homma on kulkenut loistavasti, sillä yhdeksästä edellisestä ottelussa on kasassa kahdeksan voittoa. Se yksi tappio on tullut Washingtonille, joka onnistui hakemaan voiton rankkarikilpailun jälkeen. Detroit on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista, mikä on osittain vaikuttanut joukkueen pelaamiseen. Fakta on kuitenkin, että Detroitin materiaalikin on huonontunut edellisvuosista eikä joukkue kuulu enää NHL:n parhaimmistoon. Carolina lähtee otteluun suosikkina ja napannee mukaansa pisteitä.

22

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!