Lätkätuplaus – DAY 5: Jokerit jatkaa pisteputkeaan KHL:ssä

Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com
Laitataklaus lätkätuplaus / Laitataklaus.com

Lätkätuplaus se porskutti läpi myös torstain täydellisesti, sillä molemmat laput ovat edelleen voimassa. Tässä valinnat perjantaille!

Pelikuponki #1:

Vitjaz – Jokerit

Jokerit kärsi kauden ensimmäisen tappion keskiviikkona, kun SKA oli vahvempi jatkoajan jälkeen. Pelissä oli kuitenkin valtavasti hyvää, mutta harmittavat kiekon menetykset maksoivat voiton. Tuon esityksen jälkeen on kuitenkin hyvä jatkaa vieraskiertuetta, kun vastassa on Vitjaz. Kotijoukkue ei ole missään nimessä Jokereiden tasoinen joukkue, joten vain voitto kelpaa helsinkiläisille. Laitetaan kuitenkin lapulle X2 pienenä varmistuksena.

Dinamo Minsk – HK Sotshi

Dinamo Minsk voitti edellisessä ottelussa Spartak Moskovan ja silloin lapulta löytyi alle 5,5 maalia. Myös Sotshin edelliseen otteluun oli laitettuna alle 5,5 maalia, joten kuviot ovat selvillä tähän otteluun. Tällä kertaa ei kosketa kuitenkaan koko ottelun maalimäärään vain ainoastaan 1. erän maalimäärään, joka tule jäämään alle kahteen.

LIITY JA LUNASTA 100 % BONUS

Pelikuponki #2:

Barys Astana – Torpedo

Barysin peleissä on tällä kaudella isketty maaleja keskimäärin 8,0 ottelua kohden. Myös Torpedon peleissä verkot ovat heiluneet, sillä joukkueen otteluissa keskiarvo on 6,8 maalia. Ainut olettamus on, että myös perjantaina verkot Astanassa heiluvat, joten lapulle laitetaan yli 4,5 maalia.

SKA Pietari – Spartak Moskova

SKA Pietari sai keskiviikkona helpottavan voiton, kun se kaatoi Jokerit numeroin 4-3. Se varmasti avaa myös henkisiä lukkoja, joten joukkue on astetta parempi tämän illan ottelussa. Spartak Moskova pitäisi olla tähtisikermälle vaan suupala, mikäli SKA pääsee edes lähelle omaa tasoa. Kotivoittoa lapulle.

Osallistu Coolbetin Lätkäkalenteriin ja voita VIP-liput Tallinnan KHL-otteluun! Tästä mukaan!