Lätkätuplaus polkaistaan tulille single-vedolla änäristä

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Homma käynnistellään tämän viikon yhdellä pelivalinnalla, joka poimitaan ensi yön NHL-kierrokselta.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Tuplauksessa luotetaan kylmänviileästi New York Islandersin suoraan voittoon Buffalo Sabresista. Loukkaantumishuolien kanssa painiva Sabres on pelannut viimeisimmän pelinsä reilut kaksi viikkoa sitten, kun taas Isles on ollut viimeksi askissa toissayönä: ja menestyksekkäästi, kun se kukisti Boston Bruinsin 4-2.

Näistä kahdesta Islanders vie ehdottomasti pidemmän korren materiaalinsa puolesta. Saarelaiset ovat päässeet hyvään vireeseen sen jälkeen, kun jengi sai katkaistua viiden matsin mittaisen tappioputkensa. Lisäksi isänniltä on sivussa liuta pelaajia, mm. Taylor Hall, Rasmus Ristolainen sekä mahdollisesti Sam Reinhart. Vaakakuppi kallistuu vahvasti vieraiden puoleen, ja Coolbet tarjoaakin mukavasti yli kakkosen kerrointa saarelaisten voitosta.

TUPLAUKSEEN!