Lätkätuplaus: NHL:n Prime Time -otteluilla urakka liikenteeseen

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus käynnistyy kahdella lapulla, joihin poimitaan parhaaseen katseluaikaan alkavat NHL-pelit. Tässä perustelut!

Pelikuponki #1:

Buffalo – Washington

Buffalo on NHL:n surkeimpia joukkueita jälleen kerran eikä aurinkoa paljon joukkueen ympärillä näy. Jack Eichelin loukkaantuminen heikentää entisestään Sabres-nippua, joten Washington on selvä suosikki. Caps otti kaktusta takamukseen viime ottelussa, joten joukkue on varmasti motivoitunut tämän illan ottelussa. Vierasvoittoa lapulle.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Pelikuponki #2:

New York Islanders – Minnesota

Islanders on saanut puolustuspelinsä kuntoon ja joukkue on pelannut kaksi peräkkäistä nollapeliä. Islandersin peleissä on totuttu maaleja näkemään, mutta nyt neljä viimeistä ottelua ovat poikenneet kaavasta. Tämä matsi alkaa jo klo 20:00 ja Prime Time -ottelut ovat yleensä normaalia vähämaalisempia, joten napataan tästä hyvät kertoimet underilla himaan.

Calgary – Boston

Calgary ja Boston kohtasivat muutama päivä sitten, jolloin Boston nappasi voiton numeroin 5-2. Bruins on ollut myös yksi kauden valopilkuista, sillä joukkue on pelannut mainion kauden. Calgary taistelee vielä tiukasti pudotuspelipaikasta, mutta nuoren joukkueen rutiinitaso ei ole vielä löytynyt ja väliin mahtuu heikkoja pelejä. Kokenut ja varma Bruins-joukkue hakee ainakin pisteen vieraskaukalosta.

KERTOIMIIN!