Lätkätuplaus: Ruotsin jääkiekolla viikko käyntiin

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Lätkätuplaus kohtaa jälleen viikon pelätyimmän päivän, kun maanantai ja sen vähäinen pelivalikoima iskee vasten kasvoja. Tästä kuitenkin selvitään voittajana!

Pelikuponki #1:

Djurgården – Frölunda

SHL:ssä nähdään tänään kärkikamppailu, kun kolmantena oleva Djurgården kohtaa neljäntenä olevan Frölundan. Kotijoukkue on pelannut todella hyvän kauden, vaikka odotukset eivät välttämättä ennen sesonkia olleet hirveän korkealla. Sen sijaan Frölundan leirissä saatetaan olla jopa hieman pettyneitä, sillä materiaali edellyttäisi vieläkin korkeammalle. Joukkue on kuitenkin piristynyt ja varsinkin KHL:stä tullut Jan Mursak on tuonut hyvin tehoja hyökkäykseen. Frölundasta on tarjolla tänään niin hyviä kertoimia, että niihin tartutaan ja laitetaan lapulle Frölunda ML-voitto.

SHL:n huippukamppailu tulee suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta, joten paina yläpuolella olevaa nappia ja nauti lätkäviihteestä!

Pelikuponki #2:

IF Troja/Ljungby – Timrå

Tuplauksen toisen lapun kohteet tulevat Ruotsin HockeyAllsvenskanista. Troja/Ljungby on sarjassa neljänneksi viimeisenä, mutta joukkue on silti koko sarjan kolmanneksi paras kotijoukkue. Joukkueella onkin kotiyleisön edessä seitsemän ottelun tappioputki, joten sarjakärki Timrå ei todellakaan pääse helpolla. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja maalit ovat olleet tiukassa. Alle 5,5 maalia on valintamme.

Björklöven – Oskarshamn

Tähän otteluun puolestaan odotetaan maaleja, kun vastakkain ovat Björklöven ja Oskarshamn. Vierasjoukkueen peleissä on nähty tällä kaudella koko sarjan eniten maaleja, sillä osumia on syntynyt 5,5 maalia ottelua kohden. Björklövenin sama keskiarvo on 5,1 maalia, joten kummankin peleissä maaliverkot ovat heiluneet. Yli 4,5 maalia lapulle!

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Coolbetin Tuplauksessa on jälleen tarjolla tuttu 5000€ Jackpot, joten hyppää messiin ja lähde tavoittelemaan himoittua jättipottia!